Nefise Karatay eşi Yusuf Day'ın 'Cicişler'le yakalanması hakkında konuştu

Nefise Karatay eşi Yusuf Day'ın 'Cicişler'le yakalanması hakkında konuştu

Nefise Karatay, önceki gün 'Cicişler' olarak bilinen Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerle yakalanan eşi Yusuf Day ile ilgili açıklama yaptı.

2 hafta önce kızı Maya'yı dünyaya getiren model ve sunucu Nefise Karatay, Bodrum Gümüşlük'te bir teknede 'Cicişler' olarak bilinen Esra-Ceyda Ersoy ile yakalanan eşi Yusuf Day ile ilgili açıklama yaptı.

Karatay, eşinin yakalanması ile ilgili olarak şunları söyledi:

"İki hafta önce anne oldum. Hayatımın en mutlu günlerini yaşıyorum. Kızım Maya'ya süt verdiğim şu günlerde siz basın mensuplarından hassas davranmanızı rica ediyorum. Bu konuyla ilgili ilk ve son kez konuşuyorum. Ben kocama güveniyorum. İçi boş fotoğrafların benim için hiçbir anlamı yok, bunlara itibar etmiyorum. Yusuf'u benden iyi kimse tanıyamaz. Bunlarla evliliğimizi yıpratamazlar"

Öte yandan, teknede Yusuf Day ile birlikte görüntülenen Esra Ersoy da "Yusuf’u tanırım, arkadaşım. Ortada art niyetli bir durum yok" açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN