Öğrenci Evi dizisi konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekiliyor?

Öğrenci Evi dizisi konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekiliyor?

Öğrenci Evi dizisi hangi kanalda, nasıl izlenir, merak konusu oldu. Acun Ilıcalı'nın yeni projesi online dizi-film platformu Exxen'in gençlik dizisi Öğrenci Evi, her hafta cuma günü yeni bölümleriyle izleyenlerle buluşacak. Dizide, her birinin farklı hikayesi olan 4 öğrencinin aynı çatı altında yaşadığı olaylara esprili bir şekilde anlatılacak. İşte detaylar...

İlk bölümü TV8'de yayınlanacak Öğrenci Evi dizisinin devam bölümleri, dijital dizi-film platformu Exxen'de yer alacak. Ücretli üyelikle içerik kütüphanesine ulaşılabilen Exxen'in aylık ücretleri tepki çekmişti. Komedi türündeki gençlik dizisi Öğrenci Evi'nin yeni bölümleri cuma günleri platforma yüklenecek.

ÖĞRENCİ EVİ DİZİSİ HANGİ KANALDA, NASIL İZLENİR?

Hem eğlenceli, hem komik, hem de hüzünlü sahnelere yer veren Öğrenci Evi dizisi, genç kitleye hitap ediyor. Ünlü olmayan fakat her biri yıldız adayı oyuncu kadrosuna sahip Öğrenci Evi dizisinin 1. bölümü TV8'de yayınlanacak. Ardından gelecek bölümler ise sadece online dizi-film platformu Exxen'den izlenebilecek.

ÖĞRENCİ EVİ DİZİSİ KONUSU NE?

4 ev arkadaşı öğrencinin ve etrafındakilerin yaşadıklarının anlatılacağı Öğrenci Evi dizisinde, Şanlıurfalı öğrenciye babası lüks bir villa kiralar. Fakat yalnız kalamayan öğrenci, okulda ilk karşılaştığı kişileri evine davet ederek birlikte yaşamak istediğini söyler. Öğrenci evi olarak oldukça lüks olan evde yaşanan komik olaylar ve öğrencilerin hayatları ekranlara gelecek.

5ff54dc75cf3b011c44c825a.jpg

ÖĞRENCİ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Tims&B'nin yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Doğa Can Anafarta'nın oturduğu Öğrenci Evi dizisinin oyuncu kadrosunda; Baran Bölükbaşı, Bertan Asllani, Zülal Sude Güler, Samet Kaan Kuyucu, Aleyna Serra Pirinç, Ozan Güçlü, Merve Nur Bengi, Dilara Gül Demiral, Ceren Balcı, Yakup Can gibi isimler yer alıyor.

ÖĞRENCİ EVİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İlk bölümü hariç sadece Exxen'de izlenebilen Öğrenci Evi dizisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde ve mahallerinde yapılıyor. Dizi çekimlerinde mekan olarak okul, villa ve bazı müstakil evlerden yararlanılıyor. Çekimlerin büyük kısmı villa ve okul gibi kapalı mekanlarda gerçekleştirildi.

Öğrenci Evi'ndeki okul ve villanın nerede olduğu, hangi ilçede yer aldığı henüz bilinmiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN