Okan Bayülgen: Instagram korkunç bir yer, nefret ediyorum

Okan Bayülgen: Instagram korkunç bir yer, nefret ediyorum

Okan Bayülgen, sosyal medya uygulamalarına ilişkin tartışmalara neden olacak açıklamalarda bulundu. TikTok kullanıcıları için ağır sözler söyleyen Bayülgen, Instagram için ‘Korkunç bir yer. Nefret ediyorum’ dedi.

Saba Tümer’in Instagram’daki canlı yayınına konuk olan Okan Bayülgen, sosyal medya uygulamalarına yönelik ilginç açıklamalarda bulundu. 

“Instagram korkunç bir yer. Nefret ediyorum” diyen Bayülgen,  “Bu kadar çirkinliğin bir arada olduğu başka bir yer yok. Bir akıl hastalığı dükkanına dönüştü. İş burada her türlü uyuşturucu, kadın, belki de organ ticaretine kadar gidiyor” ifadelerini kullandı.  

TikTok kullanıcılarına yönelik ağır sözler söyleyen Bayülgen, “Gençlerden niçin ümitli olmamamız gerektiğinin en güzel göstergesi. Bu çocukların yüzde 15 IQ’sü varsa bu telefonlar yüzde 5’e indirdi” dedi.  

Bayülgen, isim vermeden bazı sosyal medya fenomenlerini eleştirerek, “Türkiye’nin en ünlü kebap zincirinin sahibi ölmüş hayvanları dövüyor. Oysa dinimizde hayvan kesmenin bir ritüeli var. Bunları akıl hastanesine götürmek lazım” ifadelerini kullandı.  

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN