Olay TV nasıl izlenir? İşte uydu frekans bilgileri...

Olay TV nasıl izlenir? İşte uydu frekans bilgileri...

Olay TV canlı yayını, 30 Kasım 2020 günü itibarıyla yayın hayatına başladı. Cavit Çağlar'ın sahibi olduğu Olay TV, İstanbul'daki yeni merkezinden haber kanalı olarak izleyenleriyle buluşuyor. İşte uydu frekans bilgileri ve Youtube linki...

İş insanı Cavit Çağlar'ın sahibi olduğu, güçlü editör ve muhabir kadrosuyla dikkat çeken Olay TV canlı yayınlara başladı. Daha önce Bursa'nın yerel kanalı olarak yayın yapan Olay TV, 30 Kasım 2020 tarihinden itibaren İstanbul Kağıthane'deki merkezinden ulusal haber kanalı olarak ekranlara geliyor.

OLAY TV NASIL İZLENİR?

Aydın Doğan'ın sahibi olduğu dönemde CNN Türk ve Kanal D haber merkezinde çalışan deneyimli gazeteci kadrosunu bünyesinde barındıran Olay TV, uydu üzerinden şifresiz izlenebilmesinin yanı sıra Youtube aracılığıyla mobil cihazlardan da canlı olarak takip edilebiliyor.

Olay TV canlı yayın platformları şöyle:

* Kablo TV 45. kanal

* Digiturk 51. kanal

* Vodafone TV 33. kanal

* Turkcell TV 126. kanal

Youtube canlı yayın linki

OLAY TV UYDU FREKANS BİLGİLERİ

TÜRKSAT 4A

Frekans: 12685 MHz

Polarizasyon: Vertical (Dikey)

Symbol Rate: 30000

Fec: 2/3

OLAY TV KÜNYE

Merkez Mahallesi, Cendere Caddesi, BAB Plaza 30/3 Kağıthane - İstanbul

Telefon: 0-212-401-70-40

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN