Osayi-Samuel'e devre arası formülü

Osayi-Samuel'e devre arası formülü

Fenerbahçe'nin 2021-2022 sezonunun başından itibaren 4 yıllığına kadrosuna katacağı Bright Osayi-Samuel için devre arası formülü masaya yatırıldı. Sarı-Lacivertliler, Perotti'nin boşluğunu doldurmak için QPR yetkilileri ile bonservis pazarlığına başladı.

Ara transfer dönemini de hareketli geçiren Fenerbahçe, İngiltere Championship ekibi QPR ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Bright Osayi-Samuel ile 2021-22 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 4 yıllık anlaşmaya varıldığını açıklamıştı.
Perotti'nin sakatlığı ardından kanat takviyesine ihtiyaç duyan Sarı-Lacivertliler, oyuncunun devre arasında takıma katılması adına İngiliz ekibi ile görüşmelerine tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-Lacivertli takımın Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, Nijeryalı oyuncunun devre arasında takıma katılması adına QPR Sportif Direktörü Les Ferdinand ile görüşmeler yapıyor. Belözoğlu, Bright Osayi-Samuel için teklifini sunarken QPR'nin vereceği cevap bekleniyor. QPR taraftarlarının artık takımda görmek istemediği Osayi-Samuel için Sarı-Lacivertliler, 350 bin euroluk teklif ile İngiliz kulübünün kapısını çalarken pazarlıklarda son aşamaya gelindi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN