Palmira antik kentinde toplu mezar bulundu

Palmira antik kentinde toplu mezar bulundu

IŞİD tarafından harabeye çevrilen ve geçtiğimiz günlerde Suriye ordusunca geri alınan Palmira antik kentinde toplu mezar bulundu.

Reuters'ın Suriye'nin resmi ajansı SANA'dan aktardığı habere göre ordu birliklerinin kentte bulduğu toplu mezarda 40'tan fazla ceset bulunuyor.

Kentin kuzey doğusunda bulunan mezarda çok sayıda kadın ve çocuğun cesedinin bulunduğu açıklandı.

Suriye'de yaşanan savaşı yakından izleyen Suriye İnsan Hakları Gözlemevi IŞİD'in geçen sene mayısta ele geçirdiği kentte katliam yaptığını ve cesetleri kentin dışında kazılan mezarlara gömdüğünü belirtmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN