Pazarda polisle ilginç maske polemiği: Bak ben de jandarmayım

Pazarda polisle ilginç maske polemiği: Bak ben de jandarmayım

Kırıkkale'deki bir halk pazarında koronavirüs tedbirleri kapsamında alışveriş yapıldı. Polisler ve zabıtalar sık sık kurallara uymayanları ikaz etti. Pazar tezgahında oturan bir kişinin maskesini takmaması üzerine polis ekipleri uyarıda bulundu. İkazları kulak arkası eden kişi ise"3 kere tamam dedim, 4'üncüyü söylüyorsun bak ben de jandarmayım" dedi.

Çin'in Vuhan kentine ortaya çıkarak pek çok ülkeye yayılan ve pandemi ilan edilen koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında polis ve zabıta ekipleri, halk pazarında denetimlerini sürdürüyor.

Kırıkkale'de Fabrikalar Mahallesindeki kapalı halk pazarının giriş ve çıkışları zabıta ekiplerince kontrol altında tutuluyor.

Pazara maskeli girişleri sağlanan vatandaşların ateşleri de ölçülürken zaman zaman vatandaşların sosyal mesafe kurallarına uyması için de hoparlörlerden anonslar yapılıyor.

'BAK BEN DE JANDARMAYIM'

Yapılan ikazlara uyan pazar esnafı ise sosyal mesafe kurallarına uyarak satış yapıyor. Pazarda zabıtalar ile ortak denetim yapan polis ekiplerine, jandarma olduğunu iddia eden bir vatandaş arasında maske polemiği yaşandı. İkazlar kulak arkası eden ve pazarcı tezgahında oturan bir vatandaş, "3 kere tamam dedim, 4'üncüyü söylüyorsun bak ben de jandarmayım" diyerek polise tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN