PKK'yı protesto edenlere taş atan kişi tutuklandı

PKK'yı protesto edenlere taş atan kişi tutuklandı

Şırnak'ta çocukları dağa kaçırılan ailelere taşlı saldırıda bulunan Zilan Kaya çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Şırnak'ta, çocukları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin, her perşembe günü HDP il binası önünde protestoda, ailelere taş attığı belirlendikten sonra gözaltına alınan Zilan Kaya (21), çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Şırnak'ta çocukları ve yakınları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan aileler, şehit ve gazi yakınları, perşembe günü HDP il binası önünde düzenledikleri protesto eylemi sırasında yaşanan gerginlikte bir gazetecinin koluna isabet edilen taşlı saldırıya ilişkin güvenlik güçlerince yapılan incelemede, taş atan kişinin Batman'da yaşayan Zilan Kaya olduğu tespit edildi. Dün Batman'da gözaltına alınan Kaya, ifadesi alınmak üzere Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Emniyetteki sorgusu tamamlanan Kaya, sevk edildiği adliyedeki mahkemede kasten yaralama suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN