Rahmi Koç'tan Beykoz Devlet Hastanesi'ne teşekkür mektubu

Rahmi Koç'tan Beykoz Devlet Hastanesi'ne teşekkür mektubu

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un hayatının kaybetmesinin ardından baba Rahmi Koç, oğluna ilk müdahalenin yapıldığı Beykoz Devlet Hastanesi'ne teşekkür mektubu yolladı.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un hayatının kaybetmesinin ardından, Rahmi Koç, oğluna ilk müdahalenin yapıldığı Beykoz Devlet Hastanesi'ne teşekkür mektubu yazdı.

Rahmi Koç'tan teşekkür mektubu

Ünlü iş adamı Rahmi Koç, oğlu Mustafa Koç'a ilk müdahalenin yapıldığı Beykoz Devlet Hastanesi'ne teşekkür mektubu gönderdi. Beykoz Devlet Hastanesi Başkekimi Op. Dr. Süleyman Erdoğdu'ya hitaben yazılan mektupta, "Oğlum Mustafa'nın geçtiğimiz Perşembe günü acil servisinize getirilmesi sırasında doktorlarınızın gösterdiği olağanüstü gayrete rağmen maalesef kendisini kaybettik.

Allah'ın takdiri demekten başka çare bulamıyorum. Zatıailinizin, doktorlarınızın ve çalışanlarınızın gösterdikleri çabaya ailem ve şahsım adına candan teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım. Rahmi M. Koç" denildi. Mektubun sonuna yazılan notta ise herhangi bir konuda borçları olduğu takdirde verilen telefonların aranması istendi.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN