Resimdeki Alex De Souza'yı bulmak için 7 saniyeniz var! Sosyal medyayı karıştıran görsel test: Bakan bulamadı!

Resimdeki Alex De Souza'yı bulmak için 7 saniyeniz var! Sosyal medyayı karıştıran görsel test: Bakan bulamadı!

Sosyal medyada yayılan bir IQ testi var. Bu testte Alex De Souza'nın yüzü, diğer futbolcuların yüzleriyle birleştirilerek oluşturulmuş bir görsel içinde yer alıyor. Testi hazırlayanlar, sadece 5 saniye süre vererek bu karışık görüntü içinde Alex'in yüzünü bulabilenleri ödüllendiriyor. Bu test, keskin gözlere sahip futbolseverlerin dikkatini çekiyor ve birçok kişi tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Bakalım 7 saniye içerisinde Alex De Souza'yı bulabilecek misiniz? Ayrıntılar haberimizde...

Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcularından Alex De Souza, bir optik illüzyon testinde diğer futbolcularla birlikte yer alıyor. Test, sadece keskin gözlere sahip futbolseverlerin 5 saniye içinde Alex'i bulabileceğini iddia ediyor. Ancak testi başarıyla tamamlayanların sayısı oldukça az. Şimdi sizleri, Fenerbahçe'nin 2007-2008 sezonunda forma giymiş diğer futbolcuların arasına saklanmış olan Alex De Souza'yı bulmanız için fotoğrafı inceleyin.

ALEX DE SOUZA'YI BULUN

alex

Sosyal medyada viral olan optik illüzyon testinde, Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex De Souza diğer futbolcuların arasına gizlenmiş durumda. Test, sadece keskin gözlere sahip futbolseverlerin 5 saniye içinde yıldız futbolcuyu bulabileceğini söylüyor. Ancak testi başarıyla tamamlayanların sayısı oldukça az.

İŞTE ALEX DE SOUZA'NIN YERİ

alex de souza

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN