BAŞKENT KART EKOSİSTEMİ KAPSAMININ GENİŞLETİLEREK GELİR PAYLAŞIMI KARŞILIĞI İŞLETİLMESİ İŞİNE İLİŞKİN İHALE İLANI

BAŞKENT KART EKOSİSTEMİ KAPSAMININ GENİŞLETİLEREK GELİR PAYLAŞIMI KARŞILIĞI İŞLETİLMESİ İŞİNE İLİŞKİN İHALE İLANI

1) İhale konusu: Başkent Kart Ekosisteminin kullanım alanlarında oluşabilecek yeni taleplerin karşılanabilmesi için kapsamının genişletilmesi, ekosistemin yeni isterler bağlamında işletilmesi için gerekli olacak asgari unsurlar ile bu unsurlara bağlı olan hizmetlerin temini, kullanıcılar için yeni ödeme yöntemlerinin ekosisteme dahil edilmesi ve mevcut ücret toplama sistemlerinin Başkent Kartların kullanımını sağlayacak şekilde güncellenerek online ödeme altyapısına entegre edilmesini ve gelir paylaşımı karşılığı işletilmesi işini kapsar.

2) İhale Usulü: 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36’ncı maddesine göre Kapalı Teklif usulü

3) İhalenin Tarih ve Saati: İhale 26/10/2023 tarihinde saat 15:00’da yapılacaktır.

4) İhalenin Yapılacağı Yer ve Komisyon: Emniyet Mahallesi Hipodrom Caddesi No:5 Yenimahalle/Ankara adresindeki, Ankara Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binasının 1.Katında bulunan Encümen Toplantı Salonunda, İhale Komisyonu (Belediye Encümeni) tarafından yapılacaktır.

5) İşin süresi: 36 (otuz altı) aydır.

6) İstekliler bu ihalede söz konusu Başkent Kartların kullanımından doğacak olan ve Teknik Şartnamede tanımlanan şekliyle gelir paylaşımına dayalı oran üzerinden tekliflerini yazılı olarak sunacaktır.

7) Kart kullanıcıları tarafından yapılan harcama ve gelir elde edilebilecek diğer hizmetler (Dijital cüzdan ile fatura ödeme, kart dolum ve bakiye aktarımı, üye işyeri programlar, teşvik vb. ) üzerinden yapılacak tahsilattan en yüksek gelir oranını teklif edene ihale edilecektir. Söz konusu gelir payı idareye aylık olarak hesaplanıp ödenecektir.

8) İhalenin tahmin edilen bedeli: 39.312.970,75 TL. (otuz dokuz milyon üç yüz on iki bin dokuz yüz yetmiş Türk lirası yetmiş beş kuruş) olarak tespit edilmiştir.

9) Geçici Teminat Bedeli: Tahmin edilen bedelin %3’ü (yüzde üçü) oranında olup 1.179.389,12 TL (Bir milyon yüz yetmiş dokuz bin dokuz yüzseksendokuz Türk lirası on iki kuruş)’dir.

10) İsteklilerin, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 37'nci maddesine göre hazırlayacakları teklif zarflarını, 26/10/2023 tarihi Perşembe günü saat 12:00'a kadar Emniyet Mahallesi Hipodrom Caddesi No:5 Yenimahalle/Ankara adresindeki, Ankara Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binasının 7.Katında bulunan Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığına sıra numaralı alındı belgesi karşılığında vermeleri gerekmektedir.

11) Şartname ve ekleri 2.000,00 TL (iki bin Türk Lirası) bedel karşılığında ihale tarihinden en geç 1 gün önce mesai saati bitimine kadar satın alınabilir. İhale ile ilgili bilgi ve belgeler Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı(Hipodrom Caddesi No:5 Yenimahalle / ANKARA) adresinden görülebilir.

İhaleye katılabilmek için dosya bedeli olan 2.000,00 TL'nin İdarenin T.C. Vakıflar Bankası Tunalı Hilmi Şubesindeki TR50 0001 5001 5800 7284 8818 87 no’lu IBAN hesabına ya da Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı veznesine ödenmesi zorunludur.

12) İhalenin yapılacağı yıl içinde alınmış belgenin aslı veya noter tasdikli sureti olmak kaydıyla; ihaleye katılacaklardan istenilecek belgeler:

a-İstekli Gerçek Kişiyse:

1-Kanuni ikametgâhının olması.

2-Türkiye’de tebligat için adres göstermesi, diğer iletişim bilgilerini bildirmesi.

3-İhaleye katılabilmesine ilişkin dilekçe.

4- Noter tasdikli imza sirküleri.

5- İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise istekli adına teklifte bulunacak kişinin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza beyanı.

6-Nüfus cüzdanı sureti.

7- Bu işin ihale şartnamesi ve eklerinin satın alındığına dair alındı belgesi.

8-Geçici teminatın ödendiğine dair makbuz veya limit dâhili banka teminat mektubu, Devlet tahvili, Hazine kefaletine haiz tahvil.

9-İhale ilanı itibarıyla SGK prim borcu ve vergi borcu yoktur yazısını sözleşme imzalanırken idareye sunacaktır.

10- Ticaret ve Sanayi Odası veya Esnaf ve Sanatkârlar siciline kayıtlı olduğunu gösterir belge (ihale yılına ait).

11-2886 sayılı Kanuna göre cezalı olmadığına dair belge (Yasaklı Olunmadığına Dair Taahhütname Örneği).

12- İstekliler 6493 sayılı “Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun” kapsamında yetkisi bulunan “Aktif Elektronik Para Kuruluşları” izinlerinin olduğuna dair belgeler veya 5411 sayılı “Bankacılık Kanunu” gereği yetki almış olması ve evrakların ihale dosyasına koyulması gerekmektedir.

13- İsteklilerin ihale dosyasında sunulacak olan standart formlardaki şartnamelere uyacaklarına dair noter tasdikli taahhütname teklif dosyasında sunulacaktır.

14- Faaliyet süresi ile ilgili beyan ve belgeler

b-İstekli Tüzel Kişiyse:

1- İhaleye katılabilmesine ilişkin dilekçe.

2- Kanuni ikametgâhını gösterir belge.

3- Türkiye’de tebligat için adres göstermesi, diğer iletişim bilgilerini bildirmesi.

4- İdari merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret ve sanayi odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge. (Türkiye’de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğunca veya Türkiye Dışişleri Bakanlığı’nca onaylanması gerekir.)

5- Noter tasdikli imza sirküleri (Türkiye’de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin sirkülerinin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğunca veya Türkiye Dışişleri Bakanlığı’nca onaylanması gerekir.)

6-İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza beyanı vermesi. (Türkiye’de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin sirkülerinin tüzel kişiliğin bulunduğu ülkedeki Türk Konsolosluğunca veya Türkiye Dışişleri Bakanlığınca onaylanması gerekir.)

7-Geçici teminatın ödendiğine dair makbuz veya limit dâhili banka teminat mektubu, devlet tahvili, hazine kefaletine haiz tahvil,

8- Bu işin ihale şartnamesi ve eklerinin satın alındığına dair alındı belgesi,

9-2886 sayılı Kanuna göre cezalı olmadığına dair belge (Yasaklı Olunmadığına Dair Taahhütname Örneği),

10- İstekliler 6493 sayılı “Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun” kapsamında yetkisi bulunan “Aktif Elektronik Para Kuruluşları” izinlerinin olduğuna dair belgeler veya 5411 sayılı “Bankacılık Kanunu” gereği yetki almış olması ve evrakların ihale dosyasına koyulması gerekmektedir.

11- İsteklilerin ihale dosyasında sunulacak olan standart formlardaki şartnamelere uyacaklarına dair noter tasdikli taahhütname teklif dosyasında sunulacaktır. (EK-7)

12- İstekli şirket ise onaylı şirket tüzüğü ile birlikte şirket ortaklarını ve bunların hisse ve görevlerini belirten belge.

13- Faaliyet süresi ile ilgili beyan ve belgeler

14- İhale ilanı itibarıyla SGK prim borcu ve vergi borcu yoktur yazısını sözleşme imzalanırken idareye sunacaktır.

c- İş Ortaklığı olması durumunda gerçek ve tüzel kişilerden istenen belgeler

1- İhaleye İş ortaklığı olarak katılacak istekliler standart formlarda bulunan EK-2 Ortak Girişim Beyannamesini doldurup noter tasdikli olarak teklif dosyasına koymalıdır.

2- İş ortaklığı olması halinde iş ortaklığı kuran gerçek/tüzel kişiler, yukarıda gerçek ve tüzel kişilerden istenen evrakları teklif dosyasında ayrı ayrı koyacaktır.

13) 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 6’ncı maddesinde belirtilen kişiler doğrudan veya dolaylı olarak ihaleye katılamazlar. Bu hususun sonradan tespit edilmesi halinde sözleşme fesih edilir.

14) İhale komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Komisyonun ihaleyi yapmama kararı kesindir.

15) İş bu İlan 15 maddeden ibarettir.

İsteklilere ilanen duyurulur.

#ilangovtr BASIN NO: ILN01909314