Robbie Williams ölümden döndü

Robbie Williams ölümden döndü

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, uyguladığı balık diyeti sebebiyle cıva zehirlenmesi yaşadı. Ölümden dönen Robbie Williams'ın evli olduğu Türk kökenli eşi Ayda sayesinde hayatta kaldığı belirlendi.

46 yaşındaki ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, balık diyeti nedeniyle ölümden döndü. Williams, günde iki kez balık yediğini aktardığı diyet programı yüzünden civa zehirlenmesi tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

Ayda Field ile evli olan Robbie Willams, eşinin ısrarı sonucu cıva testi yaptırdığını ve eşinin onun hayatını ikinci kez kurtardığını şu sözlerle aktardı:

“Cıva testi yaptırdım çünkü eşim nevrotiktir ve her zaman her türlü testi yaptırır. Her neyse, Tanrıya şükür! Cıva ve arsenik zehirlenmesinden ölmüş olabilirdim”

aylaaa.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN