Rus oyuncu Andrey Polyanin, Türk vatandaşı olup askere gitti

Rus oyuncu Andrey Polyanin, Türk vatandaşı olup askere gitti

'Elin Oğlu' programı ile ülkemizde tanınan ve yıldızı parlayan Rus oyuncu Andrey Polyanin'in, Türk vatandaşlığına geçip askere gittiği ortaya çıktı.

'Elin Oğlu' programıyla yıldızı parlayan Rus oyuncu Andrey Polyanin'in, Türk vatandaşlığına geçtiği ve 2010 yılında İstanbul'da askerlik yaptığı ortaya çıktı.

 "MEHMETÇİK'LE OMUZ OMUZA SAVAŞIRIM"

 Vatani görevini 66. Mekanize Piyade Tugayı Barış Gücü Komutanlığı'nda tamamlayan Polyanin, "Türkiye benim ikinci vatanım. Gerekirse hiç düşünmeden cepheye de gider, Mehmetçik'le omuz omuza savaşırım" diyor.

18-02/18/5a880a3967b0a920207f64ae

Türkiye serüveni ailesinin emeklilikten sonra Antalya'ya yerleşmesiyle başlayan Andrey Polyanin "Kalk Gidelim" dizisi ve "Kırımlı" filminde rol almıştı.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN