Rüyada nar görmek ne anlama geliyor? Rüyada nar görmenin tabiri

Rüyada nar görmek ne anlama geliyor? Rüyada nar görmenin tabiri

Rüyada nar görmek, hayırlı olarak yorumlanan rüyalar arasındadır. Eski dostları yeniden görmeye, hanede yaşanacak bolluk ve berekete işaret eder. karar.com’da rüyanın niteliğine göre farklı yorumlanan rüyada nar görmekle ilgili rüya tabirlerini bulabilirsiniz…

 

Rüyada nar görmek, uzun zamandır sıkıntılarla uğraşan rüya sahibinin yeniden rahata ereceğine delalet eder. Rüyada nar yediğini görmek, nar topladığını görmek, nar ağacı görmek gibi farklı şekillerde görülen rüya tabirlerini haberimizde bir araya getirdik…

RÜYADA NAR GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada nar görmek, rüya sahibinin eskiden çok iyi anlaştığı ancak uzun zamandır görüşemediği bir dostu ile karşılaşacağına işaret eder. Aynı zamanda rüyada görülen nar, kişinin hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada nar görmek, rüya sahibinin ailesi ile arasında küçük tartışmalar yaşayacağı ancak olayların çok büyümeden tatlıya bağlanacağı anlamını da taşır. Rüyasında nar gören kişi, uzun bir süredir maruz kaldığı sıkıntılardan kurtulur ve rahat hayatına yeniden döner.

NAR YEDİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada nar yediğini görmek, rüyayı gören kişinin dillere destan olacak bir başarıya imza atacağına delalet eder. Rüyasında nar yediğini gören kişi, hem çalışma hayatında hem de aile hayatında güzel günler geçirir, mutluluk ve huzur peşini bırakmaz.

NAR TOPLADIĞINI GÖRMEK

Rüyada nar topladığını görmek, rüya sahibinin bereketli bir ömre sahip olacağına işaret eder. Eğer kişinin rüyasında topladığı nar henüz olgunlaşmamış ise, bu, büyük kazançlar elde edeceği şeklinde yorumlanır.

Kimi rüya tabirlerinde ise, rüyada nar topladığını görmek, rüya sahibinin tüm malını yitireceği anlamını taşır.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

NAR AĞACI GÖRMEK

Rüyada nar ağacı görmek, rüya sahibinin cömert ve inançlı biri olduğuna işaret eder. Rüyada görülen nar ağacı, güvenilir, kimseyi yarı yolda bırakmayan ve yardım etmeyi seven kişi olarak yorumlanır. Farklı bir rüya tabirinde ise, rüyada nar ağacı görmek, zengin olmaya delalet eder.

19-12/06/ruyada-nar-gormekjpgg.jpg

AYIKLANMIŞ NAR GÖRMEK

Rüyada ayıklanmış nar görmek, rüya sahibinin mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, davranışlarıyla da herkese örnek gösterilecek biri olduğuna işaret eder.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN