Rüyada telefon görmek ne anlama geliyor? Rüyada telefon görmenin tabiri

Rüyada telefon görmek ne anlama geliyor? Rüyada telefon görmenin tabiri

Rüyada telefon görmek, geçmişteki duygularını hatırlatacak olaylar yaşanacağı anlamını taşır. Görülme şekline göre farklı anlamlara sahip olan rüyada telefon görmenin değişik rüya tabirleri karar.com’da…

 

Rüyada telefon görmek, kimi rüya yorumcularına göre sesi temsil eder. Bu, rüya sahibinin beklenmedik bir söz işiteceği şeklinde yorumlanır. Rüyada telefon ahizesi görmek, cep telefonu almak gibi çeşitli şekillerde görülen rüyada telefon görmekle ilgili rüya tabirleri haberimizde…

RÜYADA TELEFON GÖRMEK

Rüyada telefon görmek, rüya sahibinin huzur duymasına, geçişteki
duygularının yeniden canlanmasına, sıkıntı ve kederleri geride bırakmasına neden olacak bir haber alacağına delalet eder. Rüyasında telefon gören kişi, aldığı haberin ardından eski keyfine yeniden kavuşur.

Rüyada cep telefonu görmek, kişiye şans getirecek ve getirdiği hayırların ardı arkası kesilmeyecek bir işe adım atacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi kalbini ferahlatacak, çok güzel bir haber alır.

TELEFON AHİZESİ GÖRMEK

Rüyada telefon ahizesi görmek, rüyayı gören kişinin bir akrabasından haber alacağına işaret eder. Bu haber, özellikle uzakta yaşayan ve memleket hasreti çeken akrabanın yeniden vatanına dönmesi şeklinde olabilir. Kimi rüya yorumcularına göre ise, rüyasında telefon ahizesi gören kişinin sosyal ilişkilerinde başarılı olduğu, imajı ile insanlar arasında saygı duyulan biri olduğu şeklinde yorumlanır.

CEP TELEFONU ALDIĞINI GÖRMEK

Rüyada cep telefonu aldığını görmek, rüya sahibinin arasının bir zamandır açık olduğu ve o kişiden umudunu kaybettiği, artık kendisini sevmediğini düşündüğü biri ile karşılaşacağına ve sanki hiçbir şey olmamış gibi yeniden o kişi ile güzel vakit geçireceğine delalet eder.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

CEP TELEFONU BULDUĞUNU GÖRMEK

Rüyada cep telefonu bulduğunu görmek, uzun zamandır akraba, eş dost ile görüşmeyerek onları ihmal eden rüya sahibinin vefa duygusunun kabaracağına ve yakınları ile yeniden görüşme isteği duyacağına delalet eder.

19-12/07/ruyada-telefon-gormekjpgg.jpg

CEP TELEFONU İLE KONUŞTUĞUNU GÖRMEK

Rüyada cep telefonu ile konuştuğunu görmek, olumlu ve olumsuz iki farklı anlam taşır. Olumsuz anlamı, kişinin başvurduğu bir işten olumsuz yanıt geleceği şeklindedir. Olumlu anlamında ise, rüya sahibi çok büyük ve ona hayır getirecek bir kısmetle karşılaşır.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN