Rüyada perde görmek ne anlama geliyor? Rüyada perde görmenin yorumu

Rüyada perde görmek ne anlama geliyor? Rüyada perde görmenin yorumu

Rüyada perde görmek, rüya sahibinin sevmediği gelmesini istemediği ve varlığından rahatsızlık duyduğu birinin geleceğine delalet eder. Rüyada görülen perdenin rengi ve durumu anlamında farklılıklara neden olurken, karar.com olarak en ayrıntılı rüya tabirlerini bir araya getirdik…

 

Rüyada perde görmek, şüphe duymaya ve önlemler almaya işaret eder. Bununla birlikte ailenin ağzının tadının kaçacağı şeklinde de yorumlanır. Desenli perde görmek, siyah perde görmek, yırtık perde görmek gibi farklı rüya tabirlerini haberimizde bulabilirsiniz…

RÜYADA PERDE GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada perde görmek, rüya sahibinin hiç hazzetmediği birinin misafirliğe geleceği ve bu misafir nedeniyle de ailenin huzurunun bozulacağı şeklinde yorumlanır. Rüyada perde çektiğini görmek ise, rüyayı gören kişinin ailesini korumak için çaba sarf ettiğine ve onları güvenlik altında tuttuğuna delalet eder.

DESENLİ PERDE GÖRMEK

Rüyada desenli perde görmek, rüya sahibinin hayırlı bir evlada sahip olacağına ve maddi açıdan varlıklı olması nedeniyle toplum içinde hürmet gördüğüne delalet eder.

SİYAH PERDE GÖRMEK

Rüyada siyah perde görmek, olumsuz anlamlara sahiptir ve rüyayı gören kişinin maddi kayıplara uğrayacağı, servetinin kaybedeceği ve yoksullaşacağı şeklinde yorumlanır.

YIRTIK PERDE GÖRMEK

Rüyada yırtık perde görmek, mutluluk, huzur, keyif, neşe ve ağız tadını temsil eder. Aynı zamanda rüyada yırtık perde gören kişi, dertlerinden kurtulur ve rahata erer.

ESKİ PERDE GÖRMEK

Rüyada eski perde görmek, rüya sahibinin çok önemli olmayan ve çabucak atlatılabilecek geçici sıkıntılarla muhatap olacağına delalet eder.

YENİ PERDE GÖRMEK

Rüyada yeni perde görmek, rüyayı gören kişinin hayatı boyunca bitmeyecek dert ve kedere işaret eder. Rüyada yeni perde gören kişinin omuzlarına çok ağır bir yük biner.

DİĞER RÜYA TABİRLERİ İÇİN TIKLAYIN

AÇIK PERDE GÖRMEK

Rüyada açık perde görmek, rüya sahibinin bir hata yapacağı bu yüzden de toplum içinde utanç verici bir duruma düşeceği şeklinde yorumlanır.

20-01/03/perdee.jpg

KALIN PERDE GÖRMEK

Rüyada kalın perde görmek, kişiyi sarsacak ve uzun zaman etkisinden kurtulunamayacak bir olayın yaşanacağına işaret eder.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN