Sadakatsiz'de Volkan'ın boşanma kararı Derin ve Asya'yı birbirine düşürüyor!

Sadakatsiz'de Volkan'ın boşanma kararı Derin ve Asya'yı birbirine düşürüyor!

Sadakatsiz 23. bölüm özeti, belli oldu. Asya'nın hamlesi, üzerine oynanan oyunda kartları yeniden dağıtmıştır. Beklenmedik bir haber Asya, Sinan, Volkan ve Derin cephesinde yeni bir krizin tetikçisi olur. İşte, yeni bölüm son fragman...

Sadakatsiz 23. yeni bölümde neler olacak, heyecanla bekleniyor. Selçuk'un Haluk'un oğlu olduğunu ilan etmesiyle kendisini umulmadık bir krizin ortasında bulan Asya'yı Selçuk ile yeniden bir araya getiren gelişme merak uyandırır. Sadakatsiz uyarlama mı, hangi diziden uyarlama, her hafta merak ediliyor. Sadakatsiz, BBC Studios'un yapımcılığını üstlendiği 'Doctor Foster' isimli İngiltere dizisinden ülkemiz tv ekranlarına uyarlandı.

SADAKATSİZ 23. BÖLÜM FRAGMANI

60560c65933ccb296cb693fb.jpg

SADAKATSİZ 23. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sezona flaş bir giriş yapan Sadakatsiz dizisinin 23. bölümü, 24 Mart 2021 Çarşamba günü saat 21.00'de Kanal D'de yayınlanacak. Saat 20.00'de ise önceki bölümün tekrarı ekranlara gelecek. Sadakatsiz tüm bölümler izlemek için kanalın Youtube kanalını ziyaret etmek mümkün.

Sadakatsiz son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Gönül'ün artan baskısına boyun eğmeyen Selçuk, Güçlü ailesini daha güç durumda bırakmaya kararlıdır. Derin ve Volkan'ın ilişkisinde ipler daha da gerilirken yaşanan şok bir gelişme, kaçınılmaz sonun habercisi olur.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sadakatsiz 23. bölüm özeti: Volkan'ın boşanma kararı Derin ve Asya'yı bir kez daha karşı karşıya getirir. Gündeme bomba gibi düşen bir gelişme herkesi şaşkınlık içinde bırakır. Gözünü karartan Derin'in aldığı karar karşısında Volkan kendisini köşeye sıkışmış bulurken, Asya üzerine oynanan oyunları bozmakta kararlıdır. Aşk, sadakat ve ihanetle sınanan hayatlarda yepyeni bir perde açılırken, Derin, Volkan ve Asya için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

60599ee9445395017854efab.jpg

SADAKATSİZ KONUSU NE?

Asya başarılı bir doktordur ve kocası Volkan harika bir eş ve oğulları Ali'ye şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek ailesi, onun hayalindeki huzur ve mutluluk dolu bir hayatının her şeyidir. Ta ki, Asya, Volkan'ın atkısında sarı uzun bir saç teli görene dek. Volkan'ı, evliliğini ve mutlu sandığı yuvayı sorgulamaya başladığında karşısına çıkan her bir iz, Asya'yı bambaşka sonuçlara ulaştırır. Bundan sonra Asya'yı çok zorlu bir yol beklemektedir.

SADAKATSİZ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu, senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk'un kaleme aldığı, müziklerini Cem Öget'in yaptığı Sadakatsiz dizisi oyuncu kadrosunda; Cansu Dere (Asya), Caner Cindoruk (Volkan), Alp Akar (Ali), Yeliz Kuvancı (Bahar), Melis Sezen (Derin Güçlü), Özge Özder (Derya Samanlı), Eren Vurdem (Mert), Aydan Taş (Didem), Burak Sergen, Gözde Seda Altuner, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Emir Taro Tekin, Hikmet Körmükçü gibi isimler yer alıyor.

SADAKATSİZ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Sadakatsiz dizisinin çekimleri Tekirdağ'da gerçekleştiriliyor. Süleymanpaşa ilçesindeki Barlar Sokağı'nda ilk bölüm çekimleri yapılan dizinin, ilerleyen bölümlerde Hükümet Caddesi'nde de çekimleri gerçekleştirildi. Sonraki haftalarda yeni bölüm çekimlerinin İstanbul'da devam etmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN