3 Besinle Akciğerleriniz Bebek Tazeliğine Kavuşsun! İşte Kanserden Koruyan Akciğerleri Pırıl Pırıl Yapan Mucize 3 Besin

3 Besinle Akciğerleriniz Bebek Tazeliğine Kavuşsun! İşte Kanserden Koruyan Akciğerleri Pırıl Pırıl Yapan Mucize 3 Besin

Kullandığımız sağlıksız besinler vücudumuza ciddi zararlar verebiliyor. Bunların başında en hassas organlarımızdan olan akciğerlerimiz kötü alışkanlıklarımızdan kansere kadara gidebiliyor. Özellikle sigara ve alkol tüketimleri cildi yaşlandırdığı gibi ileride büyük sağlık sorunlarına da sebebiyet verebiliyor. Bu kötü alışkanlıkları bırakamıyorsanız vereceğimiz 3 besinle kendinizi korumaya alabilirsiniz.

Nefes alıp vermemizde en önemli işlevselliğe sahip olan akciğerlerimiz bir o kadarda en hassas organlarımızdan biri. Maalesef kötü alışkanlıklarımız akciğerlerimizi bitirip ve bizi yavaş yavaş ölüme götürebiliyor. Çoğu insan kronik akciğer rahatsızlıklarından dolayı sorunlar yaşayabiliyor. Sigara, kötü hava, sağlıksız besinler gibi kötü alışkanlıkları bırakmak biraz zor olabiliyor. Eğer bunu başaramıyorsanız doğanın bize sunduğu 3 mucize besinle akciğerlerinizi tertemiz yapabilirsiniz. Bunun için çok paralar harcamanıza gerek kalmadan eski sağlığınıza kavuşabilir ve vücudunuzu kötü durumlara karşı koruyabilirsiniz.

akciger.jpg

AKCİĞERLERİNİZ ESKİ SAĞLIĞINA KAVUŞSUN

Akciğerleriniz bazen kendini yenileyemeye biliyor. Bundan dolayı sizin de biraz çaba harcamanız gerekiyor. Vereceğimiz 3 besini her gün düzenli tükettiğinizde vücudunuzdaki değişimleri kolayca fark edebileceksiniz. Kötü ve zararlı toksinlerden ciğerlerimizi arındıran bu besinlere ulaşmak ise hiç zor değil. Bu besinler sayesinde rahat nefes alıp uyuyarak hayat kalitenizi de yükselteceksiniz.

HER GÜN 2 KAŞIK ZENCEFİL İLE CİĞERLERİNİZ PARLASIN

Zencefilin faydalarını bilmeyen yoktur. Bu besini her gün düzenli olarak tükettiğinizde hem ciğerleriniz hem de cildiniz pırıl pırıl olacak. Öncellikle 2 kaşık yoğurdun içerisine 2 kaşık toz zencefili katarak sabah akşam tüketin. Yoğurdun antibiyotik özelliği ile birleşen zencefil sigara kullanımından dolayı yıpranan ciğerlerinizi canlandıracak ve toksinlerden temizleyecektir.

zencefil.jpg

Kirli hava, zararlı yiyecekler ve sigara alkol gibi kötü alışkanlıkların getirdiği yıkıcı etkileri bu kür sayesinde yok olacaktır. Zencefili çay olarak da demleyebilirsiniz. Her gün 2 fincan içeceğiniz zencefil çayı sayesinde ciğerlerinizi karartan ve bitiren kötü alışkanlıklarınızdan da arınabileceksiniz.

AKCİĞER KANSERİNİN EN KORKUĞU OT: TERE

İçerisinde B6 vitaminlerini barındıran tere otu tam bir akciğer dostu. Kükürt anlamında zengin bir besin olan tereyi asla evinizden eksik etmeyin. Özellikle akciğer kanseri hastaları için şifa deposu olan tereyi, her gün tüketerek kanser riskinizi aza indirebilirsiniz.

tere.jpg

Nefes alıp vermek için en etkili besinlerden olan tere sindirimi de kolaylaştırmaktadır. Salatalarınızda kullanabileceğiniz gibi sade olarak da tüketebilirsiniz.

ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ İLE KÖTÜ TOKSİNLERDEN ARININ

Güçlü bir antioksidan özelliği sayesinde kalp ve damar rahatsızlığı için birebir bitkilerden olan üzüm çekirdeğinin faydaları saymakla bitmez. E vitamini açısından zengin olan üzüm çekirdeği ciltteki lekelerinde temizlenmesini sağlıyor.

zumcekirdegi.jpg

Göz altı morluklarını ortadan kaldıran üzüm çekirdeği akciğerlerin işlevini de hızlandırmaktadır. Siyah üzüm çekirdeği, kan kanseri, akciğer, prostat, kolon ve pankreas gibi türlerde kanserli hücreleri öldürücü etki sağlamaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN