5 Dakikada 50 Faktör Güneş Kremi Yapın 400 TL Cebinizde Kalsın! İşte Cildinizi Zararlı Işınlardan Koruyacak Havuç Kremi Tarifi

5 Dakikada 50 Faktör Güneş Kremi Yapın 400 TL Cebinizde Kalsın! İşte Cildinizi Zararlı Işınlardan Koruyacak Havuç Kremi Tarifi

Sıcak havanın yaklaşmasıyla beraber güneş kremleri de çantalarda yerini almaya başladı. Güneşin zararlı ışınlarından korumak için kullandığımız güneş kremleri fahiş zamlardan dolayı 400 TL'ye kadar yükseldi. Güneş kremi almak için artık yüksek ücretler ödeminize gerek yok. Evde kolaylıkla yüksek faktörlü güneş kremi yapabilirsiniz? Nasıl mı? İşte kolay malzemelerle kaliteli güneş kremi yapma tarifi.

Güneş ışınları her ne kadar kemikler açısından yararlı olsada yüz ve ciltlerde ciddi anlamda lekeler bırakabiliyor. Bunun için yüksek korunaklı güneş kremleri kullanmak gerekiyor. Güneş kremlerini sadece yazın değil lekelerden korunmak için kışın da kullanmalısınız. Peki ideal güneş kremi kaç faktör? Güneş kremleri ne kadar? Evde güneş kremi yapılabilir mi? işte bu sorular kullanıcıların en sık aradığı sorular arasında. Artık güneş kremlerine yüksek paralar ödemenize gerek yok evde bulunan malzemelerle doğal bir güneş kremi yapabilirsiniz. İşte pratik ve karlı güneş kremi yapma.

krem.jpg

GÜNEŞ KREMİNİZİN USTASI SİZ OLUN!

Yüksek enflasyondan dolayı zamlanan ürünler arasında güneş kremleri de girdi. Yaz sezonun yaklaşmasıyla beraber raflarda yerini alan güneş kremleri 400 TL'ye ulaşınca artık güvenlikli ürünler arasında yer alamaya başladı. Hırsızlığa karşı alarm takılan güneş kremlerinin yanına yaklaşmak bile artık zorlaştı. Türkiye ile Almanya'daki fiyatları karşılaştıran vatandaş ise şaşkınlığını gizleyemiyor. Türkiye'de 400 liraya çıkan güneş kremi Almanya'da ise sadece 7.99 Euro (125 TL). Hal böyle olunca vatandaş da en uygun güneş kremlerini araştırmaya başladı. Peki evde doğal olarak güneş kremi yapılır mı? Eğer bunu merak ediyorsanız. Cevabımız evet!. Artık güneş kremlerine deli paralar ödemenize gerek yok. Evde bulunan pratik ve kolay malzemelerle kendi güneş kreminizi yapın. Hem paranız cebinizde kalsın hem cildiniz emin ellerde olsun. İşte yaz boyunca yüzünüzde tek bir lekenin oluşmasına engel olacak evde güneş kremi yapımı.

gunes.jpg

EVDE GÜNEŞ KREMİ YAPIMI?

1 adet rendelenmiş havuç, 1 avuç karanfil, 1 adet çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı pirinç nişastası (bebek pudrası da olabilir) ve zeytinyağı

Öncelikle 1 adet havucumuzu kullanmadığımız derin bir kavanozun içerisine rendeleyelim. Önceden de rendelenmiş olabilir. Daha sonra üzerine 1 avuç karanfilimizi dökelim. Çubuk tarçınımızı da bu karışımın içerisine ekleyip üzerine zeytinyağımızı dökelim. Bu işlemden sonra pirinç nişastası ya da bebek pudramızı da kavanozun içerisine dökelim.

gunes-kremi.jpg

Ve kavanozun kapağını sıkıca kapatalım. Bu karışımı 15 gün boyunca güneşin altında bekletelim. Ve 15 günün sonunda artık güneş kremimiz hazır olacaktır. Her dışarıya çıktığınız yüzünüze sürüp çıkabilirsiniz. Sizi güneş ışınlarından koruyan bu krem yüzünüze de parlaklık katacaktır.

Not: Bu krem tüm cilt tiplerine uygundur. Denemeden önce elinizin üzerinde bekletip alerjik testinizi yapabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN