Aç kalarak diyet yapma dönemi eskide kaldı! Bunun da çözümü bulundu, ünlü doktor yedikçe zayıflatan o gıdayı açıkladı

Aç kalarak diyet yapma dönemi eskide kaldı! Bunun da çözümü bulundu, ünlü doktor yedikçe zayıflatan o gıdayı açıkladı

Zayıflamak isteyenler müjde! Artık zayıflamak için aç kalmanıza gerek yok! Aç bıraktıran diyetlere son noktayı uzman isim koydu! Bunun da çözümü bulundu, ünlü doktor yedikçe zayıflatan o gıdayı açıkladı...

Fazla kilolarından kurtulmaya çalışan herkesin aklına ilk aç kalacak kadar az yemek yemek gelir. Bu da kilo verme sürecini çoğunlukla zorlaştıran bir sürece dönüşür. Beslenme konusunda uyarılarıyla dikkat çeken Dr. Mehmet Öz aç kalmadan kilo vermenin yöntemini paylaştı.

Dr. Mehmet Öz mucizevi gıdalarla kilo vermenin formülünü paylaştı. Öz'ün açıklamalarına göre, açlıkla zayıflama dönemi artık geride kalabilir. Bu besinleri tüketerek yiyerek kilo verebilirsiniz.

MUZ

muzunfaydalarinelerdirmuzkabugufaydalarinelerdir-1646140130.jpg

Özellikle kilo verme sürecinde, uzmanlar tarafından muz tüketilmesi vurgulanıyor. Gün içinde sadece birkaç adet muz yemek, kilo alımını kontrol altında tutabilir. Hatta tek bir muzun tüketilmesi bile, tatlı krizlerini önlemek için etkili bir yöntem olabilir. Ayrıca, muz lif, vitamin ve mineral bakımından oldukça zengindir. Bu nedenle, muz tükettikten sonra uzun süre tokluk hissedebilirsiniz.

AVOKADO

1200x627-avokado-nasil-secilir-olgun-tatli-ve-iyi-avokado-nasil-anlasilir-st1-1685691981201.jpg

Sağlığa sayısız faydası olan avokado, yapılan araştırmalarla çoklu doymamış yağ tüketenlerin daha fazla kas kütlesi geliştirdiğini gösteriyor. Bu da avokadonun sadece sağlıklı beslenmeye değil, aynı zamanda düşük vücut yağına sahip olma çabalarına da destek olabileceğini gösteriyor.

TAM BUĞDAY EKMEĞİ

Metabolizma hızını artırmak için tam tahıllı ürünleri tercih etmek önemlidir. Ayrıca tam tahıllı gıdaların tüketimi kolesterol seviyelerinin dengelenmesine yardımcı olur.

FISTIK EZMESİ

Sabah kahvaltınıza fıstık ezmesi ekleyerek vücudunuzun ihtiyaç duyduğu sağlıklı yağları almasını sağlayabilirsiniz.

KURU BAKLAGİLLER

Baklagiller, içerdikleri yüksek lif oranıyla bağırsak hareketlerini hızlandırır ve aynı zamanda hızlı acıkmayı da engeller. Doğru porsiyonlarda tüketildiğinde, baklagiller kilo verme sürecinde oldukça etkili bir besindir.

PATATES

patates-1554950.jpg

Patates, dirençli nişasta açısından zengindir. Bu da sindirimi yavaşlatarak uzun süreli tokluk hissi yaratır ve kilo verme sürecinize katkıda bulunur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN