Ağrıyan diş üzerine koyun ağrıyı unutun! İbn-i Sina tıp defterine çaresini yazmış, ağrıyı hemen dindiriyor

Ağrıyan diş üzerine koyun ağrıyı unutun! İbn-i Sina tıp defterine çaresini yazmış, ağrıyı hemen dindiriyor

Diş ağrısını anında kesin! Kabusa dönüşen diş ağrılarına yılların çözümü! Ağrıyan diş üzerine koyun ağrıyı unutun! Mucizevi kürün tarifini İbn-i Sina tıp defterine çaresini yazmış! Ağrıyı hemen dindiriyor...

Diş ağrıları zaman zaman hayttan bezdirecek derecede olabiliyor. Doktorların verdiği ilaçların bile etki etmediği diş ağrılarına çok iyi gelen yöntem aslında yıllar önce bulunmuş.

Tıp denince akla ilk gelen çoğunlukla İbn-i Sina olur. İbn-i Sina, tıp alanındaki büyük katkılarıyla bilinen dünya çapında ünlü bir hekimimizdir. Diş ağrılarına karşı sunduğu doğal çözüm, zamanla kendini kanıtlamış şifalı bir tarif olarak bilinir. İşte mucizevi kürün tarifi...

DİŞ AĞRISINI ANINDA KESECEK KÜR TARİFİ

62827d9545d2a051587e4119.webp

MALZEMELER

3 diş sarımsak
1 yemek kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı bal

4959461-1200x675.webp

YAPILIŞI

Sarımsakları iyice dövün.
Dövülmüş sarımsağı sirkenin içine ekleyin, ardından tuz ve balı da ilave edin.
Malzemeleri merhem kıvamına gelinceye kadar karıştırın.

KULLANIMI

Hazırladığınız karışımdan bir çay kaşığı kadar alarak, ağrıyan dişinizin üzerine uygulayın. Bu doğal kür sayesinde diş ağrınızın hemen hafiflediğini gözlemleyeceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN