Bağırsakları yarış atı gibi çalıştırıyor, metabolizmayı hızlandırıyor! Tek gereken yoğurda bir kaşık ekleyip tüketmek

Bağırsakları yarış atı gibi çalıştırıyor, metabolizmayı hızlandırıyor! Tek gereken yoğurda bir kaşık ekleyip tüketmek

Sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmak istiyor ancak buna bir türlü ayak uyduramıyorsanız üzülmeyin. Her şeyin olduğu gibi bunun da bir çözümü var. Bu doğal kür, bağırsakları yarış atı gibi çalıştırıyor, metabolizmayı hızlandırıyor. İşte detaylar…

Hazımsızlık ve gaz gibi sorunu olanların aradığı çözüm yoğurt ve kimyon küründe yatıyor. Bu kür her akşam 1 kaşık tüketildiğinde vücuda inanılmaz faydalar sağlıyor.

YOĞURT VE KİMYON KÜRÜ

1 yemek kaşığı yoğurt ve yarım yemek kaşığı kimyonu karıştırarak her akşam yemeğinden sonra düzenli olarak tüketin. Peki, bunu tüketmenin faydaları neler? İşte cevabı…

yogurt-ve-kimyon-karisimi-1.jpg

YOĞURT VE KİMYON KÜRÜNÜN FAYDALARI NELER?

Yemekten sonra 1 kaşık yoğurt ve kimyon kürü yemek, besinlerde bulunan yağların vücuda tutunmasını engelleyip, hazımsızlığı giderir ve gaz sorununu önler.

Laktik asidi fazla olan yoğurt kemik ve kas gelişimine katkıda bulunur. Buna ek olarak organların hücrelerinin gelişmesine de destek olur.

yogurt-ve-kimyon-karisimi-3.jpg

Bağırsak florasını dengeleyen yoğurt, sindirim sistemi yolu hastalıklarını önler.

Virüs ve bakterilere karşı bağışıklığı güçlendiren yoğurdu uzmanlar mutlaka tüketilmesi konusunda öneriyor.

Aynı zamanda kimyon da folat, tiamin ve E vitamini içerir. Yoğurt gibi kimyon da sindirim hastalıklarının yaşanmasını engeller.

yogurt-ve-kimyon-karisimi-2.jpg

Demir bakımından çok zengin olan kimyon, kan değerlerinin artmasını sağlar. Bu ikili bir araya geldiğinde ise sağlayacakları faydalar artar.

DİKKAT!

Herhangi bir hastalığı olan kişilerin bu kürü kullanmaması veya kullanmadan önce doktoruna başvurması gerekmektedir. Ayrıca yaşlı, bebek ve çocuklar ile ishal ve kusma gibi şikayeti olanların da tüketmemesi veya tüketmeden önce doktoruna danışmanı gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN