Bir yemek kaşığıyla gelen mucize! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan hayatınızı değiştirecek basit ve kolay mucize tarifi

Bir yemek kaşığıyla gelen mucize! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan hayatınızı değiştirecek basit ve kolay mucize tarifi

Kış aylarının gelmesi ile birlikte soğuk algınlığı ve grip gibi hastalıklar hızla yayılmaya başlandı. Bu tür hastalıklar astım ve alerjik gibi kronik rahatsızlıkları tetikler ve bağışıklık sistemini çökertir. Bu tarz durumlarda ilaç kullanımı önemlidir ancak daha da önemlisi beslenme düzeninizdir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun astım ve alerji gibi kronik rahatsızlıklar için önerdiği bu mucizevi yöntem ile bu dertten kurtulacaksınız. Bir yemek kaşığı ile bağışıklık sisteminiz tavan yapacak!

Havaların soğuması ile birlikte grip vakaları hızla arttı. Aciller tıklım tıklım dolarken herkes aynı rahatsızlıktan gelmekte. Yüksek ateş, öksürük ve halsizlik. Bu gribi belki hafife alabilirsiniz ancak yakalandınız mı yandınız. Alerjik ve astım gibi hastaları tetikleyen bu gribi ilaç ile yenmeniz oldukça zordur. Bağışıklık sisteminizi bir anca önce onarmanız ve tedavi etmeniz gerekli. Sağlıklı beslenme üzerine verdiği tavsiyelerle dikkat çeken Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, mucizevi karışımını sizler için paylaştı. Bir kaşığı ile bağışıklık sisteminiz tavan yapacak. İşte İbrahim Saraçoğlu'nun gizli tarifim dediği o kür...

BU HATAYA SAKIN DÜŞMEYİN

Geçmişten günümüze sağlıklı kalmanın yolları hep araştırılmıştır. Doğadan gelen bitkilerin mucizevi etkileri insan vücuduna öyle bir fayda sağlar ki en iyi ilaçlardan bile etkilidir. Havaların soğumasıyla grip, nezle ve kronik hastalıklar arttı. Çoğu kişi bu hastalıklardan korunmak için ilaç veya ek takviyeler kullanıyor ancak en büyük yanlışı burada yapıyorsunuz. Kullandığınız ek takviye ve ilaçlar zamanla vücudunuz tarafından tanımlanır ve etkisini kaybeder. Yani kısacası bu takviyeleri boşuna içmiş olursunuz.

BU TARİF İLE HASTA OLMAYI UNUTACAKSINIZ

Peki bu hastalıklardan korunmak için ne yapmalıyız? Bu tarz durumlarda doğanın bize sunduğu mucizevi otlara sımsıkı sarılmalıyız. Her otun ne fayda sağladığını bilmek çok zordur ancak size vereceğimiz bu basit yöntem ile tüm hastalıklardan korunacaksınız. İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilen bu kür tarifi hayatınızı daha da kolaylaştıracak. Bir yemek kaşığında binbir şifa bulunuyor!

kmfdggfgf.jpg

İBRAHİM SARAÇOĞLU'NUN ŞİFA DAĞITAN KÜR TARİFİ

Bağışıklık sisteminizi tavan yaptıracak kür tarifini açıklıyoruz. Hemen kağıt kaleminizi alın ve bu tarifi not tutun. Hazırsanız tarife geçelim; İlk olarak tarifin temel malzemesi olan üzerlik tohumunu alalım. Bir yemek kaşığı üzerlik tohumunu kaynayan 1 litrelik suyun içine atın. Ardından buharını ağızınızdan ve burnunuzdan 2 dakika boyunca içinize çekin. Bu yöntem saman nezlesi, alerjik astım, alerjiye bağlı astım ve genel astıma karşı oldukça etkilidir.

kmgfgfgf-38.jpg

ÜZERLİK TOHUMUNUN FAYDALARI

  • Üst solunum yolu enfeksiyonlarını giderir.
  • Burun tıkanıklığının kısa sürede geçmesini sağlar.
  • Depresyon ve stres gibi problemleri azaltır.
  • Antioksidan özelliği ile grip ve nezle gibi hastalıklara karşı vücut direncini arttırır.
  • Oluşan hastalıkların iyileşme sürecini hızlandırır.
  • Adet düzensizliğini giderir. Adet ağrıları ve sancılarını azaltır.
  • Saç köklerini güçlendirir, saçların daha hızlı uzamasına yardımcı olur.
  • Bağırsakların sağlıklı çalışmasına destek olur. Bağırsaklarda oluşan kurt ve parazitlerin giderilmesini sağlar.
  • Baş ağrılarının hafiflemesini sağlar.
  • Sinir sistemini uyandırıcı etkisi vardır. Strese bağlı uykusuzluk sorununu giderir.
  • Hafızayı güçlendirir. Dikkat dağınıklığı ve konsantrasyon güçlüğüne karşı etkilidir.
  • Vücutta oluşan iltihaplanmaları giderir.
  • Balgam söktürücüdür. Mide ağrılarının hafiflemesini sağlar.
  • Metabolizmayı hızlandırarak kilo verme sürecine destek olur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN