Böbrek taşını çatır çatır söken bitki! Kaldırımda bile yetişiyor

Böbrek taşını çatır çatır söken bitki! Kaldırımda bile yetişiyor

Böbrek taşı sorunu yaşayanlar için 2 bitkinin mucize etkilerini araştırdık. Günlük hayatı zorlayan böbrek taşları ağırlara da neden olmakta. Bu işkenceden kurtulmak ise aslında basit. Doktor önerisiyle böbrek taşlarınızdan altın otu ve Karaçalı bitkileriyle hemen kurtulmanız mümkün. Bu karışık böbrek taşlarını çatır çatır düşürüyor

Kabızlık, böbrek taşı iltihabı, göz iltihabı, sindirim sorunları gibi şikayeti olanlar için evde doğal çözümler mevcut. Özellikle böbreklerinde taş olanlar için 2 bitkinin mucize etkilerini göreceksiniz. Böbrek taşlarını resmen çatır çatır düşürüyor

İŞTE SİNDİRİM, BOŞALTIM VE BÖBREK TAŞIYLA İLGİLİ ŞİKAYETİ OLANLAR İÇİN DOĞAL YÖNTEMLER

Her derde deva olduğu bilinen Sumak, beta sitosterol ve asigliserol gibi bileşikler içerdiği için kolesterol ve trigliserit yüksekliği şikayetlerine iyi gelmekte. Bunun yanı sıra mide, bağırsak iltihapları ve damar tıkanıklığı gibi durumlarda sadece çayını içmek bile tedavi için olumlu etki yaratıyor.

img-6425.jpeg

BÖBREK TAŞINI DÜŞÜREN 2 BİTKİ

Böbrek taşı başta olmak üzere kum, protein kaçağı ve tıkanıklık tedavileri içinde altınotu ve karaçalı ikilisi kullanılabilmektedir. Her iki bitkiden birer kaşık alınıp 15 dakika demlenmeye bırakılır. Ve aç karna 2 fincan içilir.

Altınotu ve karaçalı uygulaması, pankreas ve kolon kanserlerinin metastaz riskini azaltabilir. 30 denekle yapılan bir araştırmada kanser hücrelerinin büyümesi durmuş ve tedavi süreci kolaylaşmıştır.

KABIZLIK TEDAVİSİ İÇİN DE KULLANILIYOR

Karaçalı tohumu kabızlık sorunu yaşayanlar için de tedavi sunuyor. Açlık otu ve karaçalı tohumu 1 tatlı kaşığı alınıp 15 dakika demlenir ve günde 2 fincan içilir. 1 saat içinde bağırsaları boşalttığını göreceksiniz.
• İdrar yolu enfeksiyonlarının tedavisinde funda yaprağı, karaçalı ve karabaş kullanılabilir. Bir avuç içi bu bitkilerle 10 dakika demlenir ve günde 3 fincan tok karna içilir.
• Ülseratif kolit tedavisinde karaçalı, karabaş, mercanköşk ve tıbbi zerdeçal kullanılabilir. Bu bitkiler 15 dakika demlenir ve günde 2 fincan aç karna içilir.

Bunların yanı sıra Göz iltihabı ve göz kuruluğu için tıbbi adaçayı, karanfil ve mercanköşk kaynatılarak doğal tedavi uygulanabilir. Bu karışımı pamuk yardımıyla göze pansuman şeklinde uygulayın. Bu işlemi hafta 3 kez 30 dakika yapın.

NOT: Yukarıda anlatılanlar, sindirim ve boşaltım sistemi şikayetleriyle ilgili bilgiler içermektedir. Ancak herhangi bir sağlık sorunuyla karşılaşıldığında, uzman bir sağlık profesyoneline danışmak önemlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN