Bu karışım resmen atom! Aktarcı kaşık kaşık yedi hem de tavsiye etti: C, D, A vitaminiyle vücudu kaya gibi yapıyor

Bu karışım resmen atom! Aktarcı kaşık kaşık yedi hem de tavsiye etti: C, D, A vitaminiyle vücudu kaya gibi yapıyor

Bu karışım vücutta resmen atom etkisi bırakıyor! Aktarcı kaşık kaşık yiyerek tavsiye etti! İçerdiği C,D,A vitaminiyle vücudu kaya gibi sağlam yapıyor...

Kırşehir'de soğuk hava koşullarıyla birlikte vatandaşlar, hastalıklardan korunmak ve vücut direncini artırmak amacıyla ceviz, pekmez ve tahin üçlüsüne ilgi gösteriyor. Uzun Çarşı'da aktarcılık mesleğini sürdüren Ünsal Gümüş, bu karışımın 'atom' enerjisi sağlayarak soğuklara karşı vücut direncini koruduğunu belirtiyor.

ATALARDAN GELEN KARIŞIM

tahin-pekmez-ve-ceviz-karisimi.webp

Ünsal Gümüş, bu geleneksel karışımı atalarından öğrendiklerini ve özellikle kış mevsiminde iş yerinde daha sağlıklı ve rahat kalmak için tükettiklerini ifade ediyor. Tahin ve pekmez talebinin oldukça yüksek olduğunu belirten Gümüş, vatandaşlara da bu ürünleri tüketmelerini öneriyor.

CEVİZ, PEKMEZ VE TAHİN KARIŞIMININ FAYDALARI

Ceviz, pekmez ve tahin karışımının özellikle C vitamini, demir, magnezyum ve antioksidanlar bakımından zengin olduğu vurgulanıyor. Bu üçlünün, vücudu soğuk hava şartlarına karşı koruyarak enerji ve dayanıklılık sağladığı belirtiliyor.

Bağışıklık sistemini güçlendirmek için Gümüş, sağlıklı yaşam tarzı seçimlerinin önemini vurguluyor. Dengeli bir diyet, yeterli uyku, düzenli egzersiz, stresten kaçınma, sigara ve alkol tüketiminden uzak durma gibi önerilerle bağışıklık sistemini desteklemenin mümkün olduğunu belirtiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN