Bu yöntemi öğrenmenizi sigara şirketleri istemiyor! İşte koklamayla sigarayı bıraktıran mucizevi yöntem: 21 gün boyunca...

Bu yöntemi öğrenmenizi sigara şirketleri istemiyor! İşte koklamayla sigarayı bıraktıran mucizevi yöntem: 21 gün boyunca...

'Sigarayı bırakmak istiyorum ama ne yaparsam yapim bırakamıyorum' diyenlerdenseniz bu mucizevi yöntemi mutlaka deneyin. Bir türlü bırakamadığınız sigarayı bu yöntem ile bir haftada bırakacaksınız. Bir damlasını koklamanız yeterli olacak. Hem cebinize hem de sağlığınıza fayda sağlayacak mükemmel yöntem. İşte 21 günde sigarayı bıraktıran o mucizevi yöntem...

Sigarayı bırakmak isteyip ancak bir türlü bırakamayanlardansanız bu tarif tam size göre. Uzmanlar tarafından onaylanmış bu doğal yöntemle sigarayı elinize bile almak istemeyeceksiniz. Bir damlasını bile koklamanız yeterli olacak. Tam 21 günde sigarayı doğal yöntemler ile bırakın. İşte o mucizevi karışım...

BU KARIŞIMLA SİGARADAN KURTULACAKSINIZ

Doğal karışımlar ile sigaradan kurtulmanın yolu artık çok basit. Bu karışım ile sigara belasından anında kurtulacaksınız. Kimse bu yöntemi bilmiyor ancak deneyenlerde bırakamıyor. Pamuk yardımıyla koklamanız yeterli olacak. Tam 21 günde sigarayı bırakacaksınız!

BİR DAMLASINI KOKLAMANIZ YETERLİ OLACAK

Eminim ki hepiniz yukarı da bahsettiğimiz yöntemi merak ediyorsunuz. Hazırsanız kağıt kaleminizi alın ve not tutmaya başlayın. Peki sigarayı doğal yollarla nasıl bırakabilirim? İşte o mucizevi karışımın tarifi;

GEREKLİ OLAN MALZEMELER

  • 1 bardak limon suyu
  • 200 ml papatya çayı
  • 1 bardak greyfurt suyu
  • 30 ml Hindistan cevizi yağı
  • 30 ml jojoba yağı
  • 30 ml zeytinyağı
  • 5 gram taze kekik

KARIŞIMIN HAZIRLANIŞI

İlk olarak tüm malzemeleri bir araya toplayın. Ardından taze kekik hariç tüm malzemeleri homojen bir kıvam alana kadar karıştırın. Karışım kıvam aldıktan sonra taze kekiği içine ekleyip karıştırmaya devam edin. İçeceği sigara isteğiniz geldiği anda bir çay bardağı tüketin ya da burnunuzun alt tarafına, dudak kısmınızın hemen üstüne parmağınızla sürün.

kmhhggh-2.jpg

MUTLAKA 21 GÜN BOYUNCA DEVAM EDİN

Sizi şimdiden uyaralım. Bu karışımı mutlaka 21 gün boyunca düzenli olarak yapın. Eğer ara verirseniz etkisini göstermez ve istediğiniz sonuca ulaşamazsınız.

SİGARA BIRAKMA YÖNTEMLERİ

NİKOTİN REPLASMAN TEDAVİSİ

Nikotin sakızı, pastiller, burun spreyleri veya inhalerler gibi kısa etkili nikotin replasman tedavileri, yoğun isteklerin üstesinden gelmenize yardımcı olabilir. Bu kısa etkili terapilerin, uzun etkili nikotin bantları veya nikotin olmayan ilaçlardan biriyle kombinasyon halinde kullanılması genellikle güvenlidir. Nikotin replasman tedavisi hakkında mutlaka doktorunuza danışın. Elektronik sigaralar, geleneksel sigaralara alternatif olarak son zamanlarda oldukça ilgi görüyor. Ancak elektronik sigaraların sigarayı bırakmadaki etkinliğini ve bu cihazların uzun vadeli güvenliğini belirlemek için daha fazla bilimsel çalışmaya ihtiyaç var.

TETİKLEYİCİLERDEN KAÇININ

Partilerde, barlarda, stresli hissettiğinizde veya kahve yudumlarken olduğu gibi, en sık tütün içtiğiniz durumlarda, sigara içme dürtüsü daha güçlü olabilir. Tetikleyici durumlarınızı tanımlayın ve bunları tamamen önlemek veya sigara kullanmadan atlatmak için bir plan yapın.

kmggfgf-35.jpg

GECİKTİRME YÖNTEMİ

Sigara isteğinize yenik düşeceğinizi düşünüyorsanız, önce 10 dakika daha beklemeniz gerektiğini kendinize söyleyin. O süre boyunca dikkatinizi dağıtacak bir şeyler yapın. Halka açık, sigara içilmeyen bir bölgeye gitmeyi deneyin. Bu basit numaralar, sigara özleminizi engellemek için yeterli olabilir.

AĞIZ ALIŞKANLIĞI İÇİN SAĞLIKLI SEÇENEKLER TERCİH EDİN!

Sigara özlemiyle savaşmak yani ağız alışkanlığı için sağlıklı seçenekleri düşünebilirsiniz. Şekersiz sakız, çiğ havuç, kereviz, fındık veya çiğ kuruyemişleri tercih edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN