Bunu çok az kişi biliyor! O meyvenin suyunu için ateşiniz anında düşsün

Bunu çok az kişi biliyor! O meyvenin suyunu için ateşiniz anında düşsün

Havaların birden bire soğumasıyla grip, nezle ve soğuk algınlığı gibi vakalar arttı. Bu hastalıkların en büyük belirtisi ise yüksek ateş. Bir türlü geçmeyen yüksek ateş havaleye kadar götürebilir. Eğer sizde yüksek ateşten dolayı yatak döşek yatıyorsanız hemen bu meyvenin suyunu için. Bu yöntemi çok az kişi biliyor. Yüksek ateşi düşürüyor ve bağışıklık sistemini güçlendiriyor. İşte o mucizevi besin...

Kış aylarının gelmesi ile birlikte grip ve soğuk algınlığı gibi hastalıklar arttı. Hastaneler bu vakalar ile dolup taşarken en çok şikayetçi olunan durum yüksek ateş ve üşüme. Sizde bu gribin pençesine yakalanmışsanız hemen bu meyvenin suyunu için. O meyvenin suyunu içen bir daha ne hasta oluyor ne de ateşi çıkıyor. Bu mucizevi meyveyi evinizden sakın eksik etmeyin. Her yudumunda şifa bulacaksınız!

BU MEYENİN SUYUYLA HASTALIKLARDAN KURTULACAKSINIZ

Beklenen kış geldi çattı. Havaların soğumasıyla birlikte grip, nezle ve soğuk algınlığı gibi hastalıklar arttı. Yatak döşek yatıran bu hastalıklar yüksek ateş ve kabızlığa neden olmakta. Sizde ateşler içinde yatıyorsanız hemen bu meyvenin suyunu için. Anında ateşinizi düşürecek. Her yudumunda şifa bulacaksınız, evinizde yoksa hemen alın.

HER YUDUMUNDA ŞİFA BULACAKSINIZ

Yukarıda faydalarından bahsettiğimiz meyveyi eminim hepiniz merak etmişsinizdir Bu meyve tabi ki de armut. Armut hem lezzetli tadıyla hem de içeriğindeki vitamin ve minerallerle insan vücuduna oldukça fayda sağlar. Tek yapmanız gereken şey armutu sıkıp suyunu içmek. Bir daha ne hasta ne de ateşiniz çıkacak.

kmllll.jpg

ARMUT SUYUNUN FAYDALARI NELERDİR?

Armut suyunun başlıca faydaları arasında besin alımının iyileştirilmesi, bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi, kan basıncının düşürülmesi, dolaşımın hızlandırılması, kanserin önlenmesi, kemik mineral yoğunluğunun arttırılması, sinir sistemi sağlığının desteklenmesi, kognisyona yardımcı olunması ve iltihaplanmanın ortadan kaldırılması yer alır.

KALP SAĞLIĞINI DESTEKLER

Önemli potasyum seviyeleri, bu meyve suyunun kan basıncını düşürerek kalp sağlığınızı koruyabileceği anlamına gelir. Hipertansiyon, dünya çapında on milyonlarca insanı etkilemektedir, ancak potasyumun vasodilasyon kalitesi, kan damarları ve atardamarlarındaki gerginliği hafifletmekte ve bu da kardiyovasküler problemlerinizin riskini azaltmaktadır.

KAN DOLAŞIMINI ARTTIRIR

Vücutta demir eksikliği zayıflığa, bilişsel yavaşlığa, yorgunluğa ve mide rahatsızlığına neden olabilir. Anemi belirtileri, vücuttaki kırmızı kan hücresi üretimini hızlandırabilecek ölçülebilir bir demir düzeyine sahip olduğu düşünüldüğünde, armut suyu ile önlenebilir.

OSTEOPOROZU ENGELLER

Armut suyu, kalsiyum, fosfor, magnezyum ve demir de dahil olmak üzere bir dizi farklı mineral içerir ve bunların hepsi vücutta kemik mineral yoğunluğunu arttırmak için bir rol oynar. Bu mineral bakımından zengin suyun düzenli olarak tüketilmesi, osteoporozun başlamasını önlemenize ve yaşlandıkça sizi güçlü tutmanıza yardımcı olabilir.

SİNİR SİSTEMİNİ DÜZENLER

Bakır genellikle beslenme uzmanları tarafından göz ardı edilen bir mineraldir ancak sinir sistemi işlevine yakından bağlıdır, bu da sabit bir bakır akımının vücudunuzdaki iletişim ağının daha verimli çalışmasına yardımcı olacağı anlamına gelir.

kmgfgff.jpg

YAĞ YAKIMINI HIZLANDIRIR

Orta derecede miktarlarda, armut suyu, dokular, eklemler ve kaslardaki iltihaplanmayı azaltmaya yardımcı olabilir. Bu meyve suyu, kasları gevşetmeye ve onarımı kolaylaştırmaya yardımcı olduğu için, önce egzersiz yapmanın yanı sıra, popüler bir içecektir.

ALZHEİMER HASTALIĞININ ÖNÜNE GEÇER

Bu meyve suyunda bulunan zengin antioksidanlar, biliş ve beyin sağlığı açısından inanılmaz derecede değerlidir. Serbest radikallerin beyindeki etkisi Alzheimer ve demans gibi nörodejeneratif hastalıklara yol açabilir, ancak bu meyve suyundaki antioksidanlar plağı temizlemeye ve odağınızı ve hafızanızı güçlendirmeye yardımcı olabilir.

BAĞIŞIKLIĞI GÜÇLENDİRİR

C vitamini bağışıklık sistemini uyarmak için yeterlidir, ancak bir düzine farklı antioksidan bileşikten daha azıyla, armut suyu bunun çok ötesine geçer. Bu meyve suyu, vücuttaki stres ve inflamasyonu azaltarak ve kronik hastalığı önlemeye yardımcı olarak bağışıklık sistemini destekleyebilmektedir.

KANSERE KARŞI DUVAR OLUR

Armut suyu, meyve suyu geldiğinde zengin antioksidan kaynaklarından biridir, ancak birçok insanın sahip olduğu potansiyel hakkında hiçbir fikri yoktur. Flavonoller, kateşinler, epikateşinler, beta-karoten, kersetin, C vitamini ve diğer çeşitli aktif maddeler bakımından zengin olan armut suyunun bileşenleri, kansere yakalanma riskini azaltmaya yardımcı olarak mutasyona neden olmadan önce serbest radikalleri çabucak araştırıp nötralize edebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN