Canan Karatay'dan yeni koronavirüs açıklaması! Ne maske ne aşı Karatay: "İşte sizi bu koruyacak" diyerek açıkladı

Canan Karatay'dan yeni koronavirüs açıklaması! Ne maske ne aşı Karatay: "İşte sizi bu koruyacak" diyerek açıkladı

Son dönemde açıklamalarıyla sık sık gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay, bu kez tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemini hakkında çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Son yıllarda beslenme konusunda dikkat çekici açıklamalara imza atarak adından sıklıkla söz ettiren Kalp ve İç Hastalıkları Profesörü, eski İstanbul Bilim Üniversitesi Rektörü ve İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Ana Bilim Dalları öğretim üyesi Prof. Dr. Canan Karatay, bu kez Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs hakkında çarpıcı açıklamalar imza attı.

Son dönemde ezber bozan açıklamalara imza atarak sık sık gündeme gelen Prof. Dr. Canan Karatay Posta'da yer alan habere göre; Kanal D ekranlarında sabah kuşağında izleyiciyle buluşan 'Neler Oluyor Hayatta' adlı programa konuk oldu.

“Koronavirüsün yeni varyantı diye bir şey yok, insanları kandırıp korkutuyorlar.” diyen Prof. Dr. Karatay'ın pandemi nedeniyle kullanılan maskelerin koronavirüsü engellemediği ve kansere yol açtığını söylediği iddia edildi.

Karatay'ın anne babalara seslenerek “çocuklarınıza turşu suyu içirin” dediği ileri sürüldü. Karatay'ın ayrıca mikroplardan korunmanın en basit yolunun sirke olduğunu söylediği ileri sürüldü.

Karatay'ın kuru öksürük için kaya tuzunu önerdiği iddia edilirken, yorgunluk çekenler, kronik halsizliği olanlar ve vitamin eksikliği olanlara da seslenerek “Vitamin hapı içmek yerine, kelle paça için, ilik suyu için.” dediği ileri sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN