Ender Saraç üstüne basa basa önerdi! Bunu yiyen mankenlere taş çıkartır: 1 haftada 5 kilo zayıflama garantili

Ender Saraç üstüne basa basa önerdi! Bunu yiyen mankenlere taş çıkartır: 1 haftada 5 kilo zayıflama garantili

Dr. Ender Saraç zayıflamak isteyenleri altın değerinde bir tavsiyeyle geldi. Kısa sürede sağlıklı bir şekilde zayıflamak isteyenlere seslenen Saraç, sandaloz sakızının etkilerinden bahsetti. Peki, sandaloz sakızı nedir, nasıl kullanılır? Sandaloz sakızı faydaları nelerdir, ne işe yarar? İşte, merak edilen o soruların yanıtı...

Fazla kilolarından kurtulmak isteyip de bunu bir türlü başaramayanlar için Dr. Ender Saraç'tan altın değerinde bir tavsiye geldi. Spor ve diyete gerek kalmadan zayıflamanın mümkün olduğunu söyleyen Saraç, sandaloz sakızının etkilerinden bahsetti. Peki, sandaloz sakızı nedir, nasıl kullanılır? Sandaloz sakızı faydaları nelerdir, ne işe yarar? Cevabı haberimizin devamında...

SANDALOZ SAKIZI NEDİR, NASIL KULLANILIR?

Ender Saraç'ın üstüne basa basa önerdiği sandaloz sakızının hızlı kilo vermeye yardımcı olduğu birçok kişi tarafından biliniyor. Sandolaz, reçineden yapılan doğal bir sakızdır. Direk çiğnenerek tüketilebilen bu sakız ayrıca toz haline getirilerek de tüketilebiliyor.

ender-sarac-ustune-basa-basa-onerdi-bunu-yiyen-mankenlere-tas-cikartir.jpg


SANDALOZ SAKIZI FAYDALARI NELERDİR, NE İŞE YARAR?

Kabızlığa iyi gelen sandaloz sakızı, sindirim sisteminin düzenli çalışmasına yardımcı olur. Bir taraftan boşaltım sisteminin çalışmasını sağlarken bir taraftan da yağ yakımını hızlandırır.

İştah kesici özelliği bulunan sandaloz sakızı uzun süre tokluk sağlar. Diyet yapanlar daha hızlı yağ yakmak için sandaloz sakızı tüketebilirler.

Damarların gevşemesine yardımcı olan sandaloz sakızı, yüksek tansiyonu da düşürür.

ender-sarac-ustune-basa-basa-onerdi-bunu-yiyen-mankenlere-tas-cikartir-1.jpg

Ağız ve diş sağlığı için de olumlu etkileri bulunan sakız, çürük oluşumunu engellerken ağızdaki yara, iltihap ve rahatsız edici kokuların da önüne geçer.

Doğal ağrı kesici özelliği bulunan sakız, kemik, baş ve mide ağrılarını dindirmede etkilidir.

SİRKEYLE TÜKETİLDİĞİNDE ETKİSİ ARTIYOR

Dr. Ender Saraç, sandaloz sakızının sirke ile tüketilmesini öneriyor. 1 çay kaşığı öğütülmüş sandaloz sakızı, 1 bardak içme suyu ve 1 yemek kaşığı elma sirkesini karıştırıp tüketebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN