Eski yanık izlerinden bile eser bırakmıyor! En etkili yanık izi geçirme formülü: Karıştırıp sürünce hiç yanmamış gibi olacak

Eski yanık izlerinden bile eser bırakmıyor! En etkili yanık izi geçirme formülü: Karıştırıp sürünce hiç yanmamış gibi olacak

Cildi yenilemek için yepyeni bir yöntem ortaya çıktı! Yüzyıllardır bakımın vazgeçilmezi olan bu yöntemi deneyenler vazgeçemiyor. Eski yanık izlerinden bile eser bırakmıyor! Bu formül en etkili yanık izi geçirme formülü! Karıştırıp sürünce hiç yanmamış gibi olacak...

Sağlıklı beslenmenin temel taşlarından biri olan yumurta, sadece sofralarımızın protein deposu değil, aynı zamanda güzellik rutinlerimizin vazgeçilmezi olacak vitaminlerle dolu. Yumurtanın içeriğindeki vitaminler ve mineraller, cilt ve saç sağlığı için birçok fayda sunarken, belki de duymadığınız bir mucize var, yumurta yağı. Bu doğal ve etkili kozmetik ürün, yıllardır cilt lekelerinden saç dökülmesine kadar birçok alanda kullanılıyor.

YUMURTA YAĞININ FAYDALARI

yanik-yarasi-izi-nasil-gecer-001.jpg​​​​​​​

Yumurta yağı, içeriğindeki esansiyel yağ asitleri ve vitaminler sayesinde saç köklerini güçlendirir ve saç dökülmesini önler. Saçlarınız daha sağlıklı ve canlı bir görünüm kazanır.

Saçların nem dengesini sağlayarak, kıvırcık saçların düzelmesine yardımcı olur. Aynı zamanda saç tellerini besler ve parlaklık kazandırır.

YUMURTA YAĞI İLE YANIK İZİ GEÇİRME

yanik-yarasi-izi-nasil-gecer-1-001.webp

Yumurta yağı, cilt üzerindeki yara izlerinin ve yaşlılık lekelerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Yanık lekeleri üzerinde mucizevi etkileri olan yumurta yağı cildin iyileşme sürecini hızlandırarak cilt tonunu düzenler.

YUMURTA YAĞI NASIL HAZIRLANIR VE KULLANILIR?

yanik-yarasi-izi-nasil-gecer-2-001.webp​​​​​​​

MALZEMELER:

3 büyük yumurta

2 ila 3 bardak (470 ila 710 mL) soğuk su

1 çay kaşığı (4,9 mL) zeytinyağı

YAPILIŞI

Yumurtaları tencereye yerleştirin.

Yumurtaları tamamen suya batırarak tencereye 2 ila 3 bardak (470 ila 710 mL) soğuk su ekleyin.

Suyu kaynatın ve yumurtaları 11 dakika haşlayın.

Yumurtaları soğutun ve kabuklarını soyun.

Sarıları ayırın.

Elde ettiğiniz yumurta sarısını zeytinyağıyla karıştırarak yumurta yağınızı hazırlayın.

YUMURTA YAĞI NASIL SAKLANIR

Yumurta yağı, yumurta alerjisi olan kişilerde reaksiyona neden olabilir. Bu durumda, doktora danışılmalıdır.

YUMURTA YAĞI ALERJİSİ

Yumurta yağını serin ve karanlık bir yerde, hava almayan bir kapta saklanmalı. Buzdolabında da saklanabilir, ancak kullanmadan önce oda sıcaklığına gelmesini beklemelisiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN