Muzun kabuğunu çöpe atmak yerine topuğunuza sürün mucizeye tanık olun! Gözlerinize inanamayacaksınız

Muzun kabuğunu çöpe atmak yerine topuğunuza sürün mucizeye tanık olun! Gözlerinize inanamayacaksınız

Ayaklarda oluşan mantar ve nasırlar inanılmaz acı verir. Özellikle ayakkabı giydiğimiz zaman nasırın olduğu bölgeye sanki iğne batırıyorlarmış gibi ağrılar yaşanır, yürümekte bile zorluk çekeriz. Çoğu kişi bu rahatsızlıklardan kurtulmak için ilaç tedavisine yönelir ancak işe yaramaz. Sizlere vereceğimiz bu basit yöntem ile ayak nasırlarınızdan anında kurtulacaksınız. Bu meyvenin kabuğunu bir daha çöpe atmayacaksınız. Ayaklarınıza sürün ve nasır ağrılarından kurtulun. İşte o basit yöntem...

Nasır ayaklarda hızla yayılan ve genelde topuklarda görülen bir hastalıktır. Yavaş yavaş tüm ayağınıza yayılan bu hastalıktan kurtulmak oldukça zordur. Çok hızlı bir şekilde yayılan nasırlardan kurtulmak için onlarca ilaç kullanırız ancak tam anlamıyla fayda etmez. Kullandığımız ilaçlar nasırlı bölgeyi küçültür ancak tam anlamıyla bitirmez. Hem acı çekmiş oluyorsunuz hem de paranızdan oluyorsunuz. Sizlere vereceğimiz bu basit yöntem ile hem nasırdan hem de ayak mantarlarından kurtulacaksınız. Bunu öğrenince o meyvenin kabuğunu bir daha çöpe atmayacaksınız. İşte ayaklarda oluşan nasırı temizleyen o doğal yöntem...

AYAK NASIRLARINDAN KURTULMANIN EN BASİT YOLU

Ayaklarda oluşan nasır ve ayak mantarları istenmeyen görüntüler ve acıya neden olur. Özellikle topuklarda oluşan nasırlar yürümeye bile engel olur. Bu tarz durumlarda ilk olarak ilaç tedavisine yöneliriz ancak fayda etmez. İlaç tedavisi bu hastalıkların ilerlemesini önler fakat kalıcı olarak temizlemez. Bizde sizler için doğal yöntem ile ayak nasırlarından kurtulmanın yolunu araştırdık. Muzun kabuğunu ayağınıza sürün ve ayak nasırlarından kurtulun!

mjkkk-1.jpg

MUZ KABUĞUNU SAKIN ÇÖPE ATMAYIN!

Bu tür hastalıklar çok hızlı yayılır ve aşırı derecede aşı verir. Hele ayak mantarı da varsa yandınız. Sürekli olarak parmaklarınızın arası kaşınır ve yara olur. Bu tarz durumlardan kurtulmanın yolu ise çok basit. Sık sık tüketilen muzun kabuğunu bir daha çöpe atmayacaksınız. Yapmanız gereken tek şey muz kabuğunu alıp nasırlı bölgeye uygulamak. Muz içeriğinde beslediği nemlendirme ve vitaminlerle nasırlı bölgeyi tedavi eder. Ancak bu yöntemi her akşam düzenli olarak kullanırsanız etkisini gösterir.

kmgfggf-17.jpg

MUZ KABUĞUNUN CİLDE FAYDALARI

1- SİVİLCELERİ KURUTUR

Kadın erkek fark etmeksizin herkesin şikayetçi olduğu sivilce sorununa karşı muz kabuğunun içerisinde bulunan doğal bileşenlerden faydalanılabilir. Tek yapmanız gereken şey muz kabuğunun pürüzlü ve lifli tarafı ile cildinize masaj yapmak! Bu şekilde hem cilt ölü derilerden temizlenecek hem de sivilce izleri kısa sürede kaybolacaktır. İstediğiniz sonuca ulaşabilmek için uygulamayı düzenli olarak yapmanızda fayda vardır.

2- CİLTTEKİ TOKSİNLERİ TEMİZLER

Muz kabuğu antioksidan özelliğine sahiptir. Bu sayede ciltte bulunan toksinlerin en doğal yollarla temizlenmesini sağlar. Toksinler genellikle cilde uygulanan kimyasal ürünler ve kirli hava nedeniyle ortaya çıkar. Bunları kısa süre içerisinde temizlemek ve cilde doğal bir parlaklık kazandırmak için muz kabuğu ile cilde masaj yapılabilir.

3- GÖZALTI MORLUKLARINA İYİ GELİR

Şiş ve yorgun görünen gözleri rahatlatmak ve gözaltı torbalarından kurtulmak için de muz kabuğu kullanılabilir. İçerisinde bulunan potasyum ciltteki lekeleri ve ton farklılıklarını da giderir. Uygulaması da yine çok kolay…

kmdffddf-27.jpg

İstenen etki için muzun kabuğu doğrudan gözün altınıza koyabilirsiniz. Cildin doğal nem dengesine kavuşmasını sağlayan bu uygulama, genetik faktörlerden kaynaklı morluklara karşı da etkili.

4- YAŞLANMANIN ÖNÜNE GEÇER

Yüze muz kabuğu sürmek daha pek çok faydaya sahip. Muz kabuğu cilde faydası denildiğinde belki de en çok dikkat çeken özelliklerden biri yaşlanma karşıtı olmasıdır. Özellikle yaşa ve zararlı güneş ışınlarının etkisine bağlı olarak ortaya çıkan kırışıklıklara karşı muzun kabuğu oldukça faydalıdır. Düzenli olarak cilde muz kabuğu maskesi yapmak hem ciltte kırışıklık oluşmasına engel olur hem de cildin daha genç ve canlı görünmesini sağlar.

5- CİLT LEKELERİNİ GEÇİRİR

Cildin daha sağlıklı görünmesi ve cilt lekelerinin giderilmesinde de muz kabuğu oldukça etkilidir. Lekelerin kısa süre içerisinde ve doğal yöntemlerle geçmesini sağlayan muz, isteğe bağlı olarak maske şeklinde hazırlanıp cilde uygulanabilir. Ortalama 8, 10 dakika cilde masaj yapılarak uygulanan muz kabuğu ciltte yaklaşık 1 haftalık bir sürenin sonunda gözle görülür etkiler yaratır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN