Ne spor ne diyet bunu tüketen zımba gibi oluyor! Metabolizmanızı jet hızına çıkarıyor, yağları mum gibi eritiyor

Ne spor ne diyet bunu tüketen zımba gibi oluyor! Metabolizmanızı jet hızına çıkarıyor, yağları mum gibi eritiyor

Fazla kilolarından şikayetçi olanların beslenme listesine mutlaka eklemesi gereken o ürünler belli oldu. Sıkı diyetler ya da fazla Spor yapmaya gerek duymadan yağ yakımını hızlandıracak ve tokluk hissini arttıracak bu besinler resmen kurtarıcınız olacak. Metabolizmanızı jet hızına çıkararak yağları cayır cayır yakıyor. İşte beslenme listelerinin olmazsa olmaz ürünleri…

Fazla kilolardan kurtulmak isteyen kişiler birçok farklı yöntem denerken uzman isimler sıkı diyetlerin ve fazla sporun yanı sıra dengeli ve düzenli beslenme ile düzenli hareketin daha önemli olduğunu vurguluyor. Sıkı diyetler size belirli bir süre içerisinde kilo kaybı yaşatırken sonrasında verdiğiniz kiloları daha fazla almanızı sağlamaktadır. Bu kapsamda hayatınızı sıkı diyet ve fazla egzersiz üzerine değil de gerekli olan beslenme oranı ve düzenli hareket olarak planlamanız gerekiyor. Bu süreçte size yardımcı olacak gıdalar ise metabolizmanızı hızlandırırken yağ yakım sürecinizi arttırmaktadır. Özellikle göbek bölgesinde oluşan yağlardan kurtulmak için beslenme listenizde bu besinlere yer veriniz. İşte beslenme listelerinin olmazsa olmaz ürünleri…

zencefil-icecek.jpg

ZENCEFİL

Metabolizma hızlandırıcı özelliği bulunan zencefil aynı zamanda antiviral ve antienflamatuar etkilere sahiptir. Vücutta yağ dokusunun artması inflamasyonu arttırırken zencefil tüketmenin metabolizma hızı üzerinde %20 oranında artış sağladığı görülmektedir. Bu kapsamda sindirim sisteminizi düzenlerken düzenli çalışmasına da katkı sağlayabilirsiniz.

kirmizi-meyveler.jpg

KIRMIZI MEYVELER

Kırmızı meyvelerin yüksek antioksidan etkisi bulunduğu uzmanlar tarafından sık sık vurgulanıyor. Aynı zamanda düşük karbonhidrat içeren bu meyveler kilo kaybına da yardımcı olmaktadır. Yaban mersini, çilek, ahududu, kızılcık gibi kırmızı meyveler tüketerek vücutta depolanan fazla yağları cayır cayır yakabilirsiniz.

yumurta-soymak.jpg

YUMURTA

Sabahları haşlanmış yumurta tüketmek uzun süre tokluk sağlarken gerekli duyulan protein ihtiyacınızı da karşılamanızı sağlamaktadır. Daha düşük kalori yüksek protein oranı ile birlikte kilo kontrolü sağlayabilirsiniz. Tükettiğiniz bir adet haşlanmış yumurta Demir, fosfor, potasyum ve magnezyum değerlerinizi karşılarken gün içerisinde daha dinç olmanıza neden olmaktadır.

avokado.jpg

AVOKADO

Avokado içerisinde bulunan yüksek miktardaki A vitamini enerji sağlarken gün boyu Zinde hissetmenize yardımcı olmaktadır. Her kahvaltıda yarım avokado tüketerek enerjinizi arttırırken kan şekerinizi de dengede tutar. Bu sayede tatlı krizlerinizi önleyebilir kilo verme sürecinizi hızlandırabilirsiniz. İçerisinde yer alan yüksek lif oranı ile de sindirim sisteminin düzenli çalışmasını sağlamaktadır.

yesil-cay-2.jpg

YEŞİL ÇAY

Yeşil çayda kafeinin yanı sıra yüksek miktarda fenolik bileşikler bulunur. Yeşil çay içeriğindeki afein ve kateşinle yağ yakımını destekler. Kilo kaybını kolaylaştırır. Termojenik etkisi ile birlikte metabolizma hızınızda artış sağlarken Sindirim sistemini de düzenlemektedir. Bağırsak hareketleriniz düzene girdiğinde kabızlık probleminizin de ortadan kalktığını fark edeceksiniz. Her gün bir fincan yeşil çay tüketerek yağ yakımınıza destek olabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN