Ne vişne ne de şeftali suyu! Uzmanlar en sağlıklısını açıkladı: O meyve suyu resmen hepsine fark attı

Ne vişne ne de şeftali suyu! Uzmanlar en sağlıklısını açıkladı: O meyve suyu resmen hepsine fark attı

Kahvaltı sofralarında büyük küçük herkesin tükettiği, hastayken vitamin almak için başvurduğumuz sıkma meyve sularının sağlık üzerindeki etkisini bilmeyen yok. Türkiye’de özellikle şeftali, vişne ve kayısı çeşitlerinden yapılan meyve sularına ilgi gösterilirken uzmanlar en sağlıklısını açıkladı. Öyle ki o meyve suyu hepsine resmen fark attı. İşte, uzmanlara göre en sağlıklı sıkma meyve suyu…

Taze sıkma meyve sularının, kutu içerisinde satılan meyve sularına göre daha sağlıklı olduğu herkes tarafından biliniyor. Fakat yeni bir tartışma başlatacak konu ise asıl en sağlıklı sıkma meyve suyunun hangi meyveden yapıldığı…

Türkiye’de genelde kayısı, şeftali, vişne veya karışık meyve suyu tüketiliyor. Fakat yapılan bilimsel araştırmalar o meyveden elde edilen suyun diğerlerine göre çok daha faydalı olduğunu ortaya koydu.

DÜNYANIN EN SAĞLIKLI MEYVE SUYU

Karadeniz bölgesinde likapa olarak da bilinen yaban mersini, dünyanın en sağlıklı meyve suyu olarak seçildi. Sağlıklı olmak ve bağışıklığınızı seri bir şekilde güçlendirmeyi istiyorsanız yaban mersinini mutlaka denemelisiniz.

en-saglikli-meyve-suyu-1.jpg

İçeriğindeki antioksidanlar ve vitaminlerden dolayı doktorların bir numaralı tavsiyesi halini alan yaban mersininin suyu, günde 1 bardak içildiğinde gözle görülür değişikliklere neden oluyor.

Şeker eklenmeden, doğal olarak sıkılan ve içilen yaban mersini suyunun faydaları say say bitmiyor. Vücudun maruz kaldığı radyasyonu azaltan, kan damarlarını kuvvetlendiren, şekeri dengeleyen ve vücudu büyük oranda temizleyen bu meyve suyunu evinizde temin etmek de oldukça basit.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN