Oruçluyken ilaçsız baş ağrısını geçirmenim basit bir yolu varmış! Ayakların altına sürünce baş ağrısından eser kalmıyor

Oruçluyken ilaçsız baş ağrısını geçirmenim basit bir yolu varmış! Ayakların altına sürünce baş ağrısından eser kalmıyor

Oruçluyken baş ağrısı çekenler artık bu derdiniz son bulacak. İlaç içmenize gerek kalmadan kolaylıkla baş ağrınızdan kurtulacaksınız. Üstelik yapmanız gereken tek şey onu ayaklarınızın altına sürmek. İşte baş ağrısından eser bırakmayacak o yöntem…

Ramazan ayında susuzluk ve açlıktan kaynaklanan baş ağrıları normal günlere nazaran daha fazla oluyor. Üstelik ilaç içilemediği için ağrıları kolay kolay geçmiyor. Lakin bu yöntem sayesinde baş ağrınızdan eser kalmayacak. Öyle ki baş ağrınızı ilaç içmeden bu yöntem sayesinde geçirebileceksiniz.

yeni-proje-30-001.jpg

ARTIK İLACA GEREK KALMAYACAK

Oruç saatlerinde açlık ve susuzluktan kaynaklanan baş ağrılarını geçirmek çok da kolay olmuyor. İlaç içmeden geçmeyen baş ağrıları ise bu yöntem sayesinde son bulacak. Vücudun enerji seviyesinde yaşanan düşüş baş ağrısının temel nedeni olurken protein, karbonhidrat ve sağlıklı yağlar içeren gıdalar baş ağrısının önlenmesine yardımcı olabilecek gıdalar arasında bulunur. Dolayısıyla baş ağrısının önüne geçmek için bu besinlerden bolca tüketmek doğru bir yol olacaktır.

yeni-proje-31-001.jpg

Lakin Ramazan ayında oruçlu vakitlerde bu besinler tüketilemediği için insanlar alternatif yöntemlere yönelmek istiyor. Bu kapsamda baş ağrınız olduğu zaman ayaklarınızın altına buz sürerseniz ya da yine ayak altına soğuk kompres uygularsanız bu baş ağrısının ortadan kalkmasını sağlar. Ayrıca yapay ışıklandırmadan uzak kalmak ve temiz hava almak da yardımcı olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN