Salatalığı kesip birbirine sürtün mucizeye tanık olun! Bağımlısı olacaksınız

Salatalığı kesip birbirine sürtün mucizeye tanık olun! Bağımlısı olacaksınız

Elinize bir adet salatalık alın ve ikiye bölün. Elinize aldığınız 2 parçayı birbirine sürtün ve mucizevi köpüğe tanık olun. İki salatalıktan çıkan köpüğün öyle bir faydası var ki saymakla bitmiyor. Çoğu kişi bunu bilmiyor ancak öğrenince bağımlısı olacaksınız. Bu köpük, düşündüğünüzden çok daha fazlası...

Salatalarda ve yemeklerde kullandığımız salatanın bu özelliğini kimse bilmiyor. Salatalığı yemek yerine ikiye bölün ve birbirine sürtün. Ortaya çıkan köpük cildinizi baştan aşağı yenileyecek. Kimse ilmiyor ama uygulayanlar bağımlısı oluyor. Bu beyaz köpük, cildinizin tüm kusurlarını örtecek.

Yüz nemlendirilmesi için uzmanların sıklıkla önerdiği salatalık, tam bir sağlık deposudur. Yemeklerde sıklıkla kullanılan salatalığın zayıflatma özelliği bile var.

Salatalıkları özenle ince ince kesip cildinize uygularsanız yüzünüzdeki yağ ve gözeneklerden kurtulursunuz. Ancak biz sizlere bu sefer kimsenin bilmediğini bir yöntem ile karşınıza geldik.

SALATALIĞI BİRBİRİNE SÜRTÜN MUCİZEYE TANIK OLUN! BAŞTAN AŞAĞI YENİLİYOR

Salatalığı ikiye kesip yüzeylerini birbirine sürttüğünüz zaman beyaz bir köpek sıvısı ortaya çıkar. İşte bu köpük cilt lekeleri için etkili doğal bir fito-kozmetiktir.

Fitokozmetik ürünler, cildin ihtiyaçlarını doğadan karşılama ilkesine sahiptirler ve güçlerini bitkilerden alırlar.

Salatalık köpüğünü cilt bakımınıza ekleyin, farkı görün...

salataligi-kesip-birbirine-surtun-mucizeye-tanik-olun-bagimlisi-olacaksiniz.jpg

SALATALIK MASKESİ NASIL YAPILIR?

Salatalığın yüze faydaları, cilt bakımında yer edinmesine katkı sağlar. Temiz ve kuru cilt üzerine salatalık kabukları yerleştirilir. Kısa bir beklemenin ardından bol su kullanarak yıkayabilirsiniz. Düzenli işlem sayesinde kırışıklık ya da kuruluk gibi cilt problemleri giderilir. Aynı zamanda salatalığın kabuğunun faydalarından biri de pürüzsüz bir cilde kavuşmak olur.

salataligi-kesip-birbirine-surtun-mucizeye-tanik-olun-bagimlisi-olacaksiniz-2.jpg

Salatalığın cilde faydaları şu şekilde sıralanabilir:

  • Cilt yapısına parlak bir görüntü ve yumuşak doku kazandırır.
  • Siyah nokta ve akne sorunun çözümlenmesinde büyük öneme sahiptir.
  • Nem oranının dengelenmesine olanak sunup ince çizgi ve kuruluk problemlerini giderebilir.
  • Cilt bariyerinin kendini hızla onarmasını sağlayarak hassas ciltlerin korunmasına katkıda bulunur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN