Tanesi 5 TL’den satılıyor faydalarını kimse bilmiyor! O meyve resmen doğal ağrı kesici! Tüketen faydasını hemen görüyor!

Tanesi 5 TL’den satılıyor faydalarını kimse bilmiyor! O meyve resmen doğal ağrı kesici! Tüketen faydasını hemen görüyor!

Doğal ürünlerin ve meyvelerin ağrılara çok iyi geldiği bilinen bir gerçek. Peki doğal ağrı kesici olarak bilinen meyve hangisi? Tüm detaylar haberimizde.

İnsanlar çok fazla ağrı kesici ilaç kullanmamak için ağrılara iyi gelebilecek meyvelerin araştırmalarını yapıyor. Tanesi 5 TL'den satılan ve ağrılara iyi gelen meyve hangisidir? Nereden alınabilir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TANESİ 5 TL DOĞAL AĞRI KESİCİ

Çok fazla insan tarafından bilinmeyen ancak doğal ağrı kesici olarak satılan ve özellikle baş ağrıları için çok işe yarayan meyve yalancı portakal ya da ayı elması olarak satılıyor. Meyvenin tanesi 5 TL'ye Eskişehir aktarlarında satılıyor. Meyve, içinde bulunan süt özü nedeniyle ağrılara iyi geldiği için Eskişehirli olan vatandaşların sık sık tercih ettiği bir meyve olarak biliniyor. Meyve kokusundan dolayı yalancı portakal adını alırken dileyen insanlar kurutup çay olarak içiyor. Aynı zamanda ezilerek merhem olarak sürülebiliyor. 

Yalancı Portakal Ne İşe Yarıyor

Eskişehir'de aktar olarak görev yapan Nurullah Korkmaz meyvenin çok bulunmadığını, asıl Amerika'da çıktığını, ezilerek merhem olarak kullanılabildiğini ve ağrıyan bölgelere uygulanabildiğini söylüyor. Aynı zamanda Korkmaz meyvenin eklem ağrıları için sabah akşam kullanıldığında da epey faydalı olduğunun altını çiziyor. Yalancı portakal dut familyasında geliyor ve ağaçta yetişiyor. Meyvenin içinde glikozit, alkalit, asit ve şeker, katranlı maddeler ve C vitamini var. Bu meyve direkt olarak tüketilmiyor. Uzun zamandır satışı olan bir meyve olmadığı ancak bu sıralar ilgi gördüğü, tanesinin 5 TL'den satıldığı biliniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN