Terleme şikayeti olanları dertten kurtaracak! Bu 3 yöntem 3 dakikada terlemeyi önlüyor

Terleme şikayeti olanları dertten kurtaracak! Bu 3 yöntem 3 dakikada terlemeyi önlüyor

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte en çok ortaya çıkan problemlerden biri de terleme problemi oluyor. Peki terleme nasıl önlenir? Tüm detaylar haberimizde.

Özellikle yaz aylarında terleme problemi insanların gündelik hayatlarını büyük derecede etkiliyor. Peki terleme problemi doğal yöntemlerle nasıl engellenir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TERLEMEYİ ENGELLEMEK MÜMKÜN

Yaz aylarında büyük oranda terleme problemi yaşayan kişiler için doğal bazı yöntemler bulunuyor. Öncelikle terlemenin önüne geçebilmek için vücudun temiz tutulması, vücudun ihtiyacı olan suyu tüketmek ve Hindistan cevizi yağı gerekiyor. Ter kokusunun önüne geçebilmek için vücudun temiz tutulması gerekli. Bu yüzden özellikle yaz aylarında düzenli şekilde banyo yapılması gerekiyor ve banyo yaparken sabun kullanılması öneriliyor. Eğer sabunla banyo yapmak istemiyorsanız salatalık, çay ağacı yağı, aleo vera gibi doğal ürünler kullanabilirsiniz. 

Terleme Problemi İçin Doğal Yöntemler

Bu doğal ürünler ter kokusunu önleyebiliyor. Vücudun ihtiyacı olan suyu tüketmek vücutta yer alan ödemleri ve toksinleri atmaya yardımcı olur. 8-10 bardak su tüketmek vücuttaki ter kokusunun vücuttan atılmasını sağlar ve bağırsakları çalıştırarak vücudun bakteri oluşturmasını engeller. Cilt, saç ve vücut bakımında kullanılan Hindistan cevizi yağı da terlemeyi epey önlemektedir. Hindistan cevizi yağı ter kokusunu da önlemesi açısından öneriliyor. Banyolardan sonra Hindistan cevizi yağı sürerek güzel kokmayı sağlayabilirsiniz. Eğer Hindistan cevizi yağını düzenli şekilde kullanırsanız koltuk altlarındaki koyu renklerin açılmasını da sağlayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN