Yorgunluktan eli kolu kalkmayanlara harmandalı oynatacak doğal reçete! İbrahim Saraçoğlu önerdi

Yorgunluktan eli kolu kalkmayanlara harmandalı oynatacak doğal reçete! İbrahim Saraçoğlu önerdi

Yorgunluktan bir türlü kurtulamayanlar! Eli kolu kalkmayanlara harmandalı oynatacak doğal reçete! Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu önerdi...

Sabahları dinlenmiş hissetmeden uyanıyorsanız, sorun karaciğerinizde olabilir. Özellikle hareketsiz bir yaşam tarzınız ve karbonhidrat ağırlıklı bir beslenme alışkanlığınız varsa, bu durum karaciğerinizde yağlanmaya yol açabilir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, bu konuda önemli tavsiyelerde bulunuyor.

KARACİĞER YAĞLANMASININ GÖRÜLDÜĞÜ KİŞİLER

Kansere yol açan sessiz hastalık: Karaciğer yağlanması

Karaciğer yağlanması genellikle fazla kilolu kişilerde veya aşırı alkol tüketen bireylerde görülür. Bu hastalık, karaciğerde biriken yağlarla kendini gösterir ve yorgunluk, halsizlik, terleme ile karnın sağ üst kısmında dolgunluk hissi gibi belirtilerle fark edilebilir.

HAREKETSİZ YAŞAM TARZINDAN UZAK DURUN

hareketsiz yaşam arşivleri - Alptekin Fizik Tedavi

Hareketsiz bir yaşam tarzı, doğal olmayan gıdaların tüketimi ve yüksek miktarda yağ ve karbonhidrat alımı, karaciğer yağlanmasına neden olabilir. Bu yaşam tarzı, vücudun yağ depolamasını artırarak karaciğerin sağlığını olumsuz etkiler.

İBRAHİM SARAÇOĞLU’NDAN KARACİĞER YAĞLANMASI İÇİN ÖNERİLER

Karaciğer yağlanması neden olur? Karaciğer yağlanmasına ne iyi gelir? - Sağlık Haberleri

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, karaciğer yağlanmasını önlemek ve tedavi etmek için en etkili yöntemlerden birinin maydanoz limon kürü olduğunu belirtiyor. Saraçoğlu, "Karaciğerin sağlıklı çalışabilmesi için maydanoz limon kürünü kullanmalısınız. Bu kür, karaciğerde birikmiş toksinleri atar ve karaciğer yağlanmasını ortadan kaldırır. Spor ve diyetle başaramadığınız durumlarda bu kür imdadınıza yetişir. Karaciğer yağlanması, kalp krizi riskinizi de artırır. Ben yılda iki kez, 15’er gün boyunca bu kürü uyguluyorum ve bu adeta bir mucize" diyor.

MAYDANOZ LİMON KÜRÜ NASIL HAZIRLANIR?

Damar tıkanığına şifa: Maydanoz limon kürü

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, "8 saat uyku uyuduğunuz halde hala yorgun uyanıyorsanız, büyük olasılıkla karaciğerinizde yağlanma var demektir" diyerek, karaciğer yağlanmasını azaltmak için maydanoz limon kürünü öneriyor. İşte kürün tarifi:

  1. Malzemeler: 15-16 adet saplı maydanoz, 1 adet limon ve 1 su bardağı (200 ml) su.
  2. Hazırlanışı: Tüm malzemeleri bir blenderda çekin.
  3. Kullanımı: Elde edilen yeşil posalı karışımı sabah aç karnına için. Bu kürü 15 gün boyunca uygulamalısınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN