Seçim öncesi maaş zammı müjdesi! Bakan Bilgin duyurdu: Artık 8500 TL ödenecek!

Seçim öncesi maaş zammı müjdesi! Bakan Bilgin duyurdu: Artık 8500 TL ödenecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emekli maaşlarına zam yapıldığını açıklaması ile birçok maaş için de zam beklenir oldu. Maaşlarına zam bekleyenlere müjde. İşte detaylar…

Ramazan Bayramının yaklaşması ile emekli maaşlarına yapılan zamlardan sonra diğer maaşlara da zam yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı maaşlarına zam bekleyenlere güzel haberi verdi. Detaylar haberimizde…

emekli

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI DUYURDU! MAAŞLARA ZAM GELDİ NİSAN AYINDA 8.500 TL ÖDENECEK

Beklenen oldu maaşlara yüksek oranda zam yapıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı açıkladı. Bakan Bilgin, bu maaşların asgari ücret seviyelerine yükseltildiğini açıkladı. Nisan ayında 8.500 Türk Lirası olarak hesaplara aktarılacak.

Maaş zamlarında sıcak gelişme yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı o kişilere güzel haberi verdi. Maaşlar artık asgari ücret seviyelerine indirildi. Nisan ayından itibaren maaş zammı banka hesabınıza aktarılacaktır. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan son dakika maaş zammı duyurusunun detayları haberimizde...

Son dakika maaş zammının müjdesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan geldi. Bakanlık, gaziler ve güvenlik güçleri için sevindirici haberi duyurdu. Bu insanlara artık asgari ücret seviyelerinde ödeme yapılıyor. Ayrıca güvenlik görevlisinin maaşına zam yapıldı. Nisan ayında maaş zammı ödemesi hesabınıza yatacaktır. Nisan ayı maaş ödeme tarihi de listelendi. İşte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan son dakika maaş zammı haberi...

GAZİ VE GÜVENLİK KORUCUSU MAAŞLARINA ZAM MÜJDESİ

Seçimler öncesinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yeni maaş artışlarını onayladı. Bu kararla İstiklal Nişanı sahipleri, gaziler, TBMM'nin birinci dönem üyeleri ve 1 Nisan 2023 tarihinde görev yapan vatandaşların maaşlarına zam yapılacak. Bu kararla maaşlar 30 gün süreyle net asgari ücret düzeyine yükseltildi. Aylık farkın da hak sahiplerine tazmin edileceği açıklandı.

Yani Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı kararıyla gazi ve korucuların maaşları şu anda 8.500 Türk Lirası olarak ödenmektedir. Ödemeler Nisan ayında başlıyor. Güvenli korucuları ve gazilere nisan ayında 8 bin 500 Türk Lirası zam yapılacak.

Ayrıca gazi ve dul eşlerinin maaşları Net Asgari Ücret üzerinden ödenmektedir. Yani Gazi Emekli Maaşı Mart 2023'te ek ücret dahil 2961 Türk Lirası ödenirken, Nisan'da hesaba 8.847 Türk Lirası olarak hesaplarına yansıyacaktır.

EMEKLİ MAAŞLARI DA 7.500 TL'YE YÜKSELDİ

Emekli güvenlik koruculara Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan zam müjdesi geldi. Güvenlik görevlisi emeklileri de en düşük emekli maaşı olan 7500 Türk Lirasına yükseltildi. Nisan ayından itibaren güvenlik görevlisi maaşına da zam yapılacak.

Ayrıca, gazilere ve gardiyanlara izin vermek için çalışmalar devam ediyor. Hükümetin bu konuda yakın zamanda güzel bir haber vermesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN