1 yaşındaki bebeği dondurma kuyruğunda unuttular

1 yaşındaki bebeği dondurma kuyruğunda unuttular

Bursa'da, 1 yaşındaki bebek, bir dondurmacının önündeki kuyrukta unutuldu. Esnaf, polis ve vatandaşlar unutulan bebeğin ailesini bulmak için seferber oldu.

Hayrete düşüren olay, Bursa’nın tarihi çarşısındaki bir dondurmacı dükkanında, dün saat 20.30 sıralarında meydana geldi. İş yerinin önünde bir süre kuyrukta bekleyen anne, daha sonra bebek arabasındaki 1 yaşındaki bebeğini unutup, dükkandan ayrıldı.

İş yeri sahiplerinin ve çalışanların dikkatiyle fark edilen bebek, koruma altına alındı. Bu sırada, çevredeki vatandaşlara da çağrılar yapılırken, bebeğin ailesine ulaşılamayınca, durum polis ekiplerine bildirildi.

İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, bebeği teslim alacağı sırada, dükkana bebeğin ailesi geldi. Bebek, kimlik sorgusunun ardından polis nezaretinde aileye teslim edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN