14 yaşındaki iki kız çocuğunun şüpheli ölümü: Metruk evde asılı halde bulundular

14 yaşındaki iki kız çocuğunun şüpheli ölümü: Metruk evde asılı halde bulundular

Muş'un Varto ilçesinde 8'inci sınıf öğrencisi kız çocukları P.A. ve Z.T, P.A.'nın babasına ait metruk evde, ipte asılı halde ölü bulundu. Çocukların ölüm nedenlerinin belirlenmesi için cansız bedenleri Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Muş'un Varto ilçesine bağlı Kültür Mahallesi’nde, dün saat 17.00 sıralarında iki şüpheli ölüm meydana geldi. Atatürk Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi P.A. (14) ve Z.T.'nin (14) akşam olmasına rağmen evlerine gitmemeleri üzerine yakınları tarafından arama çalışması başlatıldı.

Yapılan arama sonucunda P.A.'nın babası Cemal A., kendilerine ait müstakil ve metruk evde, iki kız çocuğunu da ipte asılı halde buldu.

Cemal A.'nın durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerce yapılan kontrolde 2 çocuğun da yaşamını yitirdiği belirlenirken, haberi duyan yakınları sinir krizi geçirdi.

1-005.jpg

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

P.A. ve Z.T.'nin cansız bedeni savcılık ve ekiplerin olay yerindeki incelemesinin ardından, önce Varto Devlet Hastanesi'nin morguna, daha sonra ise kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Muş Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN