15 ayrı adrese baskın! 1,5 milyon liralık kaçak ürün bulundu

15 ayrı adrese baskın! 1,5 milyon liralık kaçak ürün bulundu

Kars'ta Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince kaçakçılara yönelik 15 ayrı adrese 'şafak' operasyonu yapıldı. Operasyonda 30 kişi gözaltına alınırken yaklaşık piyasa değeri 1,5 milyon lirayı bulan kaçak tütün ve tütün mamulü bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce, Kars merkezli Arpaçay, Kağızman, Sarıkamış ve Selim ilçelerinde önceden belirlenen 15 ayrı adrese eş zamanlı 'şafak' operasyonu düzenlendi.

5520158.jpg

400 KİLO TÜTÜN BULUNDU

Kaçakçılara ait adreslerde yapılan aramada, 3 elektrikli sigara sarma makinesi, 433 bin 360 boş ve doldurulmuş makaron, 3 bin 77 paket gümrük kaçağı sigara ve 400 kilo kıyılmış tütün ele geçirilerek muhafaza altına alınırken, olayla ilgili olarak şüpheli 30 kişi gözaltına alındı.

30 KİŞİ GÖZALTINDA

Kaçakçılık operasyonun da gözaltına alınan 30 kişi İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen şüphelilerin işlemleri devam ediyor. Öte yandan Kars'ta KOM ekiplerince kaçakçılara yönelik operasyonların devam edeceği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN