16 yaşındaki çocuk GTA'yı gerçek hayata uyarladı

16 yaşındaki çocuk GTA'yı gerçek hayata uyarladı

Burdur'da drift attıktan sonra polisten kaçarken otomobiliyle ekip aracına çarpıp, bir süre sonra da tarlaya giren 16 yaşındaki çocuk adeta GTA oyununu gerçek hayata uyarladı. Ehliyetini almak için yaşının dahi yetmediği görülürken ekipler çocuğu gözaltına aldı. Aracı bağlayan görevliler 31 bin liralık ceza kesti.

Burdur'da gerçekleşen olayda 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücüye, ‘Drift atmak’, ‘Dur ihtarına uymamak’, ‘Trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek’, ‘Sürücü belgesiz araç kullanmak’tan cezalar uygulandı.

Dün saat 23.00 sıralarında otomobiliyle drift atan A.A.Y., Cumhuriyet Meydanı'nda polisin 'Dur' ihtarına uymadı.

EN SONUNDA ARAÇLA TARLAYA GİRDİ

Bir süre kaçan sürücü Eski Sanayi Sitesi'nde otomobilini park etti. Otomobilin yerini belirleyen polisleri fark eden A.A.Y., kaçmaya çalıştı. Polis aracına çarpan sürücünün takip sırasında Bağlar Mahallesi Dorumdede Caddesi'nde kontrolünü yitirdiği otomobili, yol kenarındaki tarlaya girdi.

Gözaltına alınan sürücü polis merkezine götürüldü. GTA'yı aratmayan olayda A.A.Y.'ye 30 bin 870 lira ceza kesilirken otomobil de otoparka çekildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN