2 arkadaşını ve köpeği öldürmüş! Battaniyeye sardığı cesedi taşırken yakalandı

2 arkadaşını ve köpeği öldürmüş! Battaniyeye sardığı cesedi taşırken yakalandı

Bursa'da bir kayıp ihbarını araştıran polis ekipleri çifte cinayeti ortaya çıkardı. Mobese kameralarını inceleyen ekipler, Bursa'dan İstanbul Büyükçekmece'ye giden bir aracı takibe aldı. Durdurulan aracın bagajında aranan kişinin cansız bedeni battaniyeye sarılı halde bulundu. Otomobili kullanan şüpheli gözaltına alınırken, emniyetteki ifadesinde başka bir arkadaşını ve köpeğini de 3 gün önce öldürdüğünü itiraf etti.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, bir eczanede kalfalık yapan Serdar E’nin (47) yakınlarının kayıp ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Kentteki mobese kameralarından, Serdar E’ye ait otomobili takibe alan ekipler, aracın İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde olduğunu belirledi.

basliksiz-1.jpg

SİLAHLA VURARAK BAGAJA KOYMUŞ

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle koordineli çalışan ekipler, Serdar E’nin cansız bedenini aracının bagajında battaniyeye sarılı tabancayla vurulmuş halde buldu. Durdurulan otomobili kullanan şüpheli Ahmet Burak D. (41) ekiplerce gözaltına alındı.

122.jpg

3 GÜN ÖNCE ARKADAŞI VE KÖPEĞİNİ ÖLDÜRMÜŞ!

Zanlı, emniyetteki ifadesinde Bursa’nın Osmangazi ilçesi Tahtakale Mahallesi’nde arkadaşı Murat Kutlu’yu (39) ve köpeğini de 3 gün önce öldürdüğünü itiraf etti.

Söz konusu evde Kutlu’nun da cesedi, tabancayla vurulmuş halde bulundu.

Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Ahmet Burak D, Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekiplerince Bursa’ya getirildi. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN