3 kişilik aileyi yakarak öldürdü: Gasp ettiği bileziklerle borç ödemiş

3 kişilik aileyi yakarak öldürdü: Gasp ettiği bileziklerle borç ödemiş

Mersin'de anne, baba ve oğlunun yanmış halde ölü bulunmasının ardından katil zanlısı H.E. tutuklandı. Cinayetin ardından ortaya çıkan yeni bilgiler ise şoke etti. Zanlının, öldürdüğü aileden gasp ettiği bilezikle borç ödediği belirlendi.

Olay, 6 Nisan 2024'te Mersin'in Erdemli ilçesinde meydana geldi. İlemin Mahallesi'nde bir evde çıkan yangın sonucunda anne Nurgül Kaya (42) ve oğlu Emrullah Kaya (11) kısmen yanarak hayatını kaybetti. Baba Neşet Kaya'nın ise araç içerisinde tamamen yanmış halde cesedi bulundu.

Savcılık ve jandarma ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucunda baba Neşet Kaya'nın bıçaklanarak öldürüldükten sonra yakıldığı, anne ve oğlunun ise bayıldıktan sonra öldürüldüğü değerlendirildi.

KATİL ZANLISI YAKALANDI

Olayın ilk anından itibaren geniş çaplı araştırma başlatan jandarma ekipleri, çok geçmeden şüphelinin H.E. olduğunu belirledi. Şüpheli, olaydan kısa bir süre sonra yakalandı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GASP EDİLEN BİLEZİK BORÇ ÖDEMEDE KULLANILDI

Cinayetin ardından öldürülen aileden anne Nurgül Kaya'ya ait yaklaşık 800 bin TL değerinde olan bilezik ve çeşitli ziynet eşyalarına ulaşılamamıştı.

Haberlerde cinayeti gören bir kişi, jandarmaya başvurarak şüphelinin kendisine 22 ayar 67 gram ağırlığında yaklaşık 160 bin TL değerinde bir bilezik getirerek borcuna karşılık verdiğini söyledi. Bileziğin öldürülen aileye ait olabileceğini düşünen bu kişi, bileziği jandarmaya teslim etti.

Yapılan incelemede bileziğin Nurgül Kaya'ya ait olduğu doğrulandı. Bu gelişme, cinayetin aydınlatılmasında önemli bir rol oynadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN