4 altın için akrabası olan kadını öldürdü

4 altın için akrabası olan kadını öldürdü

Mardin Kızıltepe'de vahşi bir şekilde öldürülen kadının katil zanlısı akrabası çıktı. Evine gelen akrabası Mahmut İlhan tarafından başına sert cisimle vurulan daha sonra da bıçaklanarak öldürülen Nurhan İlhan'ın katil zanlısı kadını öldürdükten sonra 4 altını alarak kaçtı. Katil Mahmut İlhan, güvenlik güçlerinin operasyonu ile gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan İlhan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 29 Ekim’de saat 16.00 sıralarında kırsal Eşme Mahallesi'nde meydana geldi. Komşuları, tek başına oturan Nurhan İlhan'ı evinin bahçesinde hareketsiz buldu. İhbar sonrası eve gelen sağlık ekipleri, İlhan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. İlk incelemede, Nurhan İlhan'ın başına sert bir cisimle vurulduğu ve bıçaklandığı belirlendi.

5701766.jpg

ÇALDIĞI ALTINLAR ÜZERİNDE ÇIKTI

Otopsi sonrası İlhan'ın cenazesi, aynı gün toprağa verildi. Çalışma başlatan jandarma, şüphelinin Nurhan İlhan'ın amca çocukları Mahmut İlhan olduğunu belirledi. Gözaltına alınan İlhan’ın yapılan üst aramasında, Nurhan İlhan’ın boynundan alındığı belirlenen 4 cumhuriyet altını da çıktı.

Mahmut İlhan, sorgusunda cinayeti işlediğini itiraf ederek, "Para istedim, vermedi. Vermeyince öldürdüm, altınları da aldım" dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İlhan, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN