46 dalgıç, nehre düşen Yağmur'u arıyor

46 dalgıç, nehre düşen Yağmur'u arıyor

6 gün önce Karasu Nehri’ne düşen Yağmur Özkan'ı arama çalışmalarına yeniden başlandı. 46 dalgıç 9 kilometrelik bölgede 3 botla arama çalışması yapıyor.

Muş'ta 6 gün önce Karasu Nehri'ne düşen lise öğrencisini arama çalışmaları yeniden başlatıldı.


22 Şubat günü akşam 21.30 sıralarında Muş-Bingöl karayolu istikametindeki Karasu Nehri köprüsünden suya düşen Muş İMKB Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Yağmur Özkan için 6 gündür sürdürülen arama çalışmaları devam ediyor.

4018876.jpg

Muş Emniyet Müdürü Engin Kaloğlu koordinasyonunda yürütülen aramaya; polis, UMKE, AFAD, sağlık ve itfaiye ekipleri ile Bitlis, Elazığ, Adıyaman, Van, Ankara Emniyet Müdürlüğünde görevli 46 dalgıç ile Muş ve Van’daki AFAD arama kurtarma ekipleri destek veriyor.

4018866.jpg
Kıyı, su yüzeyi ve su altından 9 kilometrelik bölgede 3 botla arama çalışması yapan 46 dalgıç ve çok sayıda polis ile AFAD ekibinin Yağmur’u bulma çalışmaları henüz sonuç vermedi.
Bölgedeki arama çalışmaları sürdürülüyor.

4018877.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN