46 yıllık su kulesi kontrollü yıkıldı

46 yıllık su kulesi kontrollü yıkıldı

Altınova'da 46 yıl önce kullanıma açılan su kulesi, risk teşkil ettiği gerekçesiyle belediye ekipleri tarafından kontrollü olarak yıkıldı.

Yalova Altınova'da 1975 yılında kullanıma açılan su kulesi, risk teşkil etmeye başladı. Bunun üzerine su kulesi kimseye zarar gelmemesi adına belediye ekipleri tarafından kontrollü olarak yıkıldı.

Altınova Belediyesi Fen İşleri Müdür Vekili Yük. İnş. Müh. Kubilay karaca konuya ilişkin açıklamasında “Altınova’da 46 yıl önce kullanıma açılan su kulesi, belediyemizin teknik ekiplerince beton dayanım testleri yapılmış ve dayanımın yetersiz olduğu tespit edildi. Kulenin, herhangi bir afet durumunda meydana gelebilecek olan yıkım sonucunda çevreye verebileceği hasarı engellemek hedefiyle kontrollü yıkımı gerçekleştirilmiştir" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN