52. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı (MODEF) başlıyor: Akıllı mobilya trendleri İnegöl’de sergileniyor

52. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı (MODEF) başlıyor: Akıllı mobilya trendleri İnegöl’de sergileniyor

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 15-19 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek 52. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı (MODEF), dünyaca ünlü mobilya markalarını ve en yeni akıllı mobilya trendlerini bir araya getiriyor. Türkiye'nin en büyük mobilya üretim merkezlerinden biri olan İnegöl, sektör profesyonellerini ve tüketicileri ağırlayacak.

Bursa'nın İnegöl ilçesi, 52. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı (MODEF) ile dünyaya yön vermeye devam ediyor. 15-19 Nisan tarihlerinde açılacak olan fuar, Türkiye'nin mobilya sektöründeki en büyük organizasyonlarından biri olma özelliği taşıyor. İnegöl, her yıl olduğu gibi bu yıl da sektör temsilcilerini ve tüketicileri bir araya getirecek.

İnegöl, Türkiye'nin mobilya ihracatına 1 milyar doların üzerinde katkı sağlayan önemli bir üretim merkezi olarak dikkat çekiyor. Yıllık yaklaşık 5 bin mobilya üreticisi ve 1000'in üzerinde mobilya mağazasıyla, dünya genelindeki mobilya trendlerine yön veriyor. Fuar, bu yıl akıllı mobilya trendleri ile ilgili en son yenilikleri sergileyecek.

modef-inegol-1280x823

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, fuarın yarım asırlık geçmişine dikkat çekerek, 150 firmanın katılım göstereceğini ve fuarın, şehrin tamamının adeta bir fuar alanına dönüşmesine olanak sağlayacağını belirtti. Taban, fuarda sergilenecek ürünlerin 2025 yılına damgasını vuracak moda ve trend mobilyalar olacağını ifade etti.

İnegöl’ün dünyadaki 150 ülkeye mobilya ihracatı yaptığını belirten Taban, fuarın sadece ticari anlamda değil, aynı zamanda İnegöl'ün doğal ve kültürel zenginliklerini de tanıtma fırsatı sunduğunu vurguladı. Ziyaretçilere, İnegöl köftesi, Oylat Kaplıcaları gibi yerel değerleri keşfetme imkanı da sunulacak.
MODEF, İnegöl’ün mobilya sektöründeki gücünü sergileyerek, hem sektör profesyonelleri hem de evlerini yenilemek isteyen tüketiciler için önemli fırsatlar sunuyor. Şehirdeki işletmeler, fuar dönemini adeta bir "düğün" gibi kutlarken, fuar tüm şehri bir araya getirecek.

İNEGÖL, MOBİLYANIN BAŞKENTİ

İnegöl, her yıl düzenlediği mobilya fuarı ile Türk mobilya sektörünün belirleyicisi olmaya devam ediyor. Fuara katılmak, sektördeki en yeni trendleri keşfetmek ve İnegöl’ün sunduğu eşsiz doğal güzelliklerden faydalanmak isteyen herkesi bekliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN