Adana'da akılalmaz cinayet! Televizyon satılmasın diye abisini öldürmüş

Adana'da akılalmaz cinayet! Televizyon satılmasın diye abisini öldürmüş

Suç oranının yüksek olduğu bilinen Adana'da bir cinayet daha yaşandı. 26 ve 28 yaşlarındaki iki kardeş evdeki televizyon satılmasın diye kavga etti. Bunun üzerine Selahattin Şanlı isimli kişi abisini bıçakladı. Ağır yaralanan Mehmet Sinan Şanlı ise hastanede hayata gözlerini yumdu. Olayın ardından polis ekipleri saldırgan kardeşi gözaltına aldı.

Akılalmaz olay, Adana'nın Yüreğir ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Selahattin Şanlı (26), ağabeyi Mehmet Sinan Şanlı (28) ile evdeki televizyonu satma konusu yüzünden tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Selahattin, ağabeyi Mehmet Sinan Şanlı’yı bıçakladı.

yeni-proje-2.jpg

Ağır yaralanan Mehmet Sinan Şanlı, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

yeni-proje-4-001.jpg

Olayı gerçekleştiren Selahattin Şanlı ise Yüreğir devriye ekiplerine bağlı polisler tarafından gözaltına alındı.

yeni-proje-3-002.jpg

Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Mehmet Sinan Şanlı kurtarılamadı. Şanlı’nın cenazesi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN